- 10 Kasım 2021
- 241
- 84
- 28
- 27
- Konu Sahibi Mormenekse2122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah teşekkür ederimOvulasyon testleri genelde böyle çıkıyor zaten gebelik olduğu anlamına gelmiyor. Ama inşallah vardır.
Evet canım piknyapmış ilk yumurtlaman nezamandıKızlar 2 gün günüm geçiyor
Evde ovulasyon testi vardı yapım dedim
Bu şekilde çıktı birazdan gebelik testi almaya gidicez gebelik var mı sizce
Aklım karıştı t çizgisi mi koyu olmalı c mi
Evet gebeymisim hamilelik testim pozitif ciktiEğer adete yakın pikse gebeliği gösteriyor canım gebesin diye düşünüyorum
Gebeyim şükürler olsun rabbim isteyen cemi cümlesine nasip etsin inşallahSonuç ne oldu
Benimde olmuyordu 3 yıldir bekliyoruz paramizfa yoktu tup bebek aşılama yaptıracak bu ay borç bulduk birindenBenim olmuyor dua edermisin çok yoruldum artık Allahım güç versin
Amin Allah razı olsunAmin inşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım regle kaç gün kala yaptınGebeyim şükürler olsun rabbim isteyen cemi cümlesine nasip etsin inşallah
Allah razı olsun 2 günüm geçiyorduHayırlı olsun canım regle kaç gün kala yaptın
Hayırlı olsun adaşım lütfen banada dua edermisin dün adet olmam gerekiyordu olmadım erken gebelik testi kaset test yaptım negatif tüp bebek diyor Dr eşimde sperm sayısı hızı az dua edermisiniz banada lütfen 2 yıldır bekliyoruz eşim dün ağladı tüp bebeğe gücümüz yetmiyorBenimde olmuyordu 3 yıldir bekliyoruz paramizfa yoktu tup bebek aşılama yaptıracak bu ay borç bulduk birinden
Aşılama yaptıralım dedik adetimi bekliyordum bebek ben buradayım dedi ümidim tükenmişti Allah bahcelerimizi yeşertti öyle ki Allah herşeyi zamana göre nasip edermis rabbim size benim gibilere tüm ümmeti Muhammed kullarına nasip etsin inşallah
Amin ya rabbbbb amiiinnnBenimde olmuyordu 3 yıldir bekliyoruz paramizfa yoktu tup bebek aşılama yaptıracak bu ay borç bulduk birinden
Aşılama yaptıralım dedik adetimi bekliyordum bebek ben buradayım dedi ümidim tükenmişti Allah bahcelerimizi yeşertti öyle ki Allah herşeyi zamana göre nasip edermis rabbim size benim gibilere tüm ümmeti Muhammed kullarına nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun belirtileriniz nelerdi? Kaç ayda hamile kaldınız benim 1 yıl oldu tık yokEvet gebeymisim hamilelik testim pozitif cikti