- 19 Aralık 2023
- 275
- 90
- 29
-
- Konu Sahibi elispera_24
Kaç tanesi 5. Güne ulaşabildi acaba ve dondurulmuş embriyo trasferimi olacaksınız?Gonal kullandım hergün 300 olarak 28 yumurta toplanmıştı benden
Klomen cogu kiside yaramiyo ben denedim olmadi femara denedim oldu benim esimde de hareket sorunu vardi ama arkadasim eczaci benim keci boynuzu pekmezi yedir esine beni dinle dedi ve biz denedik sonra tam calismalara basladik esimin ayagi alciya alindi ve calisma cok olamadi 1. Bilemedin 2 kez ben femaranin 2.ayindaydim ayagida alcida diye ilac icmedim adetim 15 gun gecti lekeler basladi test yaptim hamileydim..klomen ve çatlatma kullandım ama olumsuz 3 kere
12 tanesi 5.güne ulaştı ama 8 tanesi dondurulmuştu. Dondurulmuş embriyo transferi oldum test gününü bekliyorum şu anKaç tanesi 5. Güne ulaşabildi acaba ve dondurulmuş embriyo trasferimi olacaksınız?
Allah gönlünüze göre versin12 tanesi 5.güne ulaştı ama 8 tanesi dondurulmuştu. Dondurulmuş embriyo transferi oldum test gününü bekliyorum şu an
Teşekkür ederim inşallah bakalımAllah
Allah gönlünüze göre versin
Hayırlısı olsun inşallah
Benim yüksektiAmh baktırmadım ama pcos um pcosta AMH yüksekmi olur ?
Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım test günün ne zaman ?12 tanesi 5.güne ulaştı ama 8 tanesi dondurulmuştu. Dondurulmuş embriyo transferi oldum test gününü bekliyorum şu an
Allah razı olsunRabbim tamamına erdirsin inşallah canım test günün ne zaman ?
Güzel haberler alırsın inşallahAllah razı olsun11 kasım
Çok teşekkür ederimGüzel haberler alırsın inşallah