Merhabalar pcos olan herkeste AMH yüksekmi ?

klomen ve çatlatma kullandım ama olumsuz 3 kere
Klomen cogu kiside yaramiyo ben denedim olmadi femara denedim oldu benim esimde de hareket sorunu vardi ama arkadasim eczaci benim keci boynuzu pekmezi yedir esine beni dinle dedi ve biz denedik sonra tam calismalara basladik esimin ayagi alciya alindi ve calisma cok olamadi 1. Bilemedin 2 kez ben femaranin 2.ayindaydim ayagida alcida diye ilac icmedim adetim 15 gun gecti lekeler basladi test yaptim hamileydim..

Arkadaşlar merhaba. Ben yeni klomen kullanmaya başladım günde 2 kez sabah akşam olarak kullanıyorum yarın son. Sat cumartesi günü. Dün çok fazla akıntım vardı ve ben se ovulasyon testi alıp testi yapmak istedim klomen bazen erken yumurtlama yapabiliyor diye denedim üstteki dün gece yaptığım alttaki de az önce yaptım yumurtlama olmuş mu çatlamış mi anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• 1000065797.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 12
Bende de pco 3.72
Merhabalar,
Benim de Amh 3.68 falan cikmis, ama daha once gittigim doktorlardan hic birisi pcoslu oldugumu dememis. Hormonlarima geldikde ise progesteron disinda hepsi iyi. Normal kiloda birisiyim.
Beni ilgilendiren soru sizde de her sey normal oldugu halde gebe kalamadiginiz icij mi tup bebege basvurdunuz?

Merhaba.
Benim hem adetlerim duzenliydi hemde hormonlar gayet güzeldi sadece ultrasonda pco görünümü vardı öyle kilomda yoktu. benimde hep kafamı kemiren soruydu herşey gayet iyiyken pco ne alaka diye ama öylede olabiliyormuş malesef ama diyer pco hastalarına göre iyi birşey adetlerin ve hormonların düzenli olması ve baktık olmuyor o kadar tedaviye rağmen tüp bebeğe başvurduk keşke en başında da yaptirsaymisiz boşuna zaman maddi manevi kayıp

Ne kadar sure denediniz de olmadı ve tup bebege basvurdunuz? Benim adetim kilom 60a kadar oldugu zamanlar 35gun suruyordu en fazla. Son 1 senede 62 kg-um( ama goruntu olarak yine zatif gozukuyorum) o yuzden ilac icmezsem 50 günü buluyor. Duphaston sayesinde 29 gune indirdim ama hamilelik olmuyor. Galiba gercekten iskeleto olmam lazim 50 kg sonra hamile kala bileyim)
Ya da sizin gibi tüp bebeğe basvurmam. Sadece yurt disindayim ve surec nasil biomiyorum. Bole 2 haftada hal olacak sey olsa Türkiyeye gider hal edip gelerim)
Neyse sacma konustum sorry

7 sene uğraştım sayısız tedaviler olumlu sonuç alamadım tüp bebek ise ikinci denemede hamile kaldım çok şükür ama dediğim gibi adetlerim duzenliydi şükür ilaç falan kulanmiyordum tedavi süreci ise sanırım kişiden kişiye değişiyor ama enaz bı 20 günü bulur yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…