Merhabalar pcos olan herkeste AMH yüksekmi ?

Amh baktırmadım ama pcos um pcosta AMH yüksekmi olur ?
Sanırım genelinde yüksek oluyor. Ya da düşük olmuyor desek daha doğru. Bende ultrasonda polikistik görünüm çıkıyordu ama belirtileri yoktu. Kilo artışı, adet düzensizliği, tüylenme artışı vb. hiç olmadı. Amh ilk baktırdığımda 5.8di, ikinci sene 4.8. Aynı yerde baktırmadım ama ilki özelde, sonraki sene olan devlette bakıldı.

Ben de pcosluyum rekor şuan bende galiba amh 13.76 çıktı tüp bebeğe gitmem gerek sizin gibi ağır pcosum neden olmadı acaba ilk denemeniz
Benimde amh 9 küsür. İlaçsız hiç adet olmuyorum. İlk transferim negatif olunca histeroskopi yaptırdım iyikide yaptırmışım rahim içinde iltihap çıktı 15 gün antibiyotik kullandım. Doktor bu durumun tutunmaya engel olabileceğini söyledi. Şimdi transfer hazırlığındayım 20 kasımda olucam.

Benimde amh 9 küsür. İlaçsız hiç adet olmuyorum. İlk transferim negatif olunca histeroskopi yaptırdım iyikide yaptırmışım rahim içinde iltihap çıktı 15 gün antibiyotik kullandım. Doktor bu durumun tutunmaya engel olabileceğini söyledi. Şimdi transfer hazırlığındayım 20 kasımda olucam.
Ay evet bende öyle hiç bir zaman düzenli adet olmadım kaç embriyon oluştu kaç tanesi kaldı canım Tahlillerde falan çıkmamış mi enfeksiyon falan nasıl farketmediler acaba ay hadi hayırlısı olsun rabbim bu sefer emeklerini boşa çıkarmasın hangi doktorda tedavi görüyorsun acaba

Ay evet bende öyle hiç bir zaman düzenli adet olmadım kaç embriyon oluştu kaç tanesi kaldı canım Tahlillerde falan çıkmamış mi enfeksiyon falan nasıl farketmediler acaba ay hadi hayırlısı olsun rabbim bu sefer emeklerini boşa çıkarmasın hangi doktorda tedavi görüyorsun acaba
Ben bahçecide tedavi oluyorum. Rahim filmi falan çektirmiştim ama rahim iltihabı ve bazı milyomlar sadece histeroskopi işleminde görünüyor. Doktorda böyle söyledi kendimde araştırdım. 26 yaşında sadece pcos faktörü var bizde. 10 yumurtam toplandı 7 tane embriyom oluştu.

Sizde ilaç içmeden regl olamıyor musunz
Hayır canım mesela şuan 18 gündür günüm geçiyor ilaçta kullanmak istemiyorum tüp bebekten sonra ilaçlara karşı bi fobim oluştu resmen kendiliğinden olmayı bekliyorum bide drmfk pcosonplus karışımını aldım belki onun sayesinde olurum onu bekliyorum etkisi olacak mı diye

Hayır canım mesela şuan 18 gündür günüm geçiyor ilaçta kullanmak istemiyorum tüp bebekten sonra ilaçlara karşı bi fobim oluştu resmen kendiliğinden olmayı bekliyorum bide drmfk pcosonplus karışımını aldım belki onun sayesinde olurum onu bekliyorum etkisi olacak mı diye
İnşallah görürsünüz etkisini

X