- 10 Mayıs 2024
- 97
- 17
- 32
- Konu Sahibi elispera_24
İlk bu ay tedavi göreceğimEvet 2. Defa deneyeceğim Aralık'ta. Siz tedavi görüyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk bu ay tedavi göreceğimEvet 2. Defa deneyeceğim Aralık'ta. Siz tedavi görüyor musunuz?
Hamile kalabildiniz miEvet çok şaşırtıcı bende ileri derecede pcos var ve amh 11 küsürdü
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahİlk bu ay başlayacağım
Hayır malesef tüp bebek denedik Ağustosta tutmadı şimdi dinleniyorum Aralık'ta tekrar deneyeceğim. Siz ?Hamile kalabildiniz mi
Hayır malesef tüp bebek denedik Ağustosta tutmadı şimdi dinleniyorum Aralık'ta tekrar deneyeceğim. Siz ?
Bende haziranda denedim tutmadı 20 kasımda 2.transferi olacağımHayır malesef tüp bebek denedik Ağustosta tutmadı şimdi dinleniyorum Aralık'ta tekrar deneyeceğim. Siz ?
Merhaba nerede tedaviye başladınızValla basbaya var hatta neredeyse bütün belirtilerini yaşıyorum. Ultrasondada polikistik görünüm vardı yumurtlamamda çok dengesizdi neredeyse bi sene ovulasyon testi kullanmıştım çünkü. Regllerim düzensizdi falan filan sonrasında tüp bebek tedavisine başladık transfer oldum test gününü bekliyorum şu an
en bu ay ilaca başlayacağımHayır malesef tüp bebek denedik Ağustosta tutmadı şimdi dinleniyorum Aralık'ta tekrar deneyeceğim. Siz ?
Sorun neydi sizde ?Bende haziranda denedim tutmadı 20 kasımda 2.transferi olacağım
Amin hepimizin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Hakkında hayırlısı olsun yaş kaçtı canımBende haziranda denedim tutmadı 20 kasımda 2.transferi olacağım
Bende pcos var eşimde sprem sayısı sorunu ve morfoloji çok düşük canım sizin sorun neydi yaş kaçB
en bu ay ilaca başlayacağım
Sorun neydi sizde?
26 pcos dışında bir problem yok ama ağır pcos ilaçsız adet olamıyorumHakkında hayırlısı olsun yaş kaçtı canım
Pcos sadeceSorun neydi sizde ?
Morfolojiyi tüp bebekte sorun yapıyorlar mı?Pcos sadece
Bende pcos ama regl , hormonlarım normal ...Pcos sadece
O zaman pek pcos sayılmazsınız benim regl ve hormonlar çok bozukBende pcos ama regl , hormonlarım normal ...
Morfoloji hakkında bilgim yok ama bir miktar sorun yaratabilir diye biliyorumMorfolojiyi tüp bebekte sorun yapıyorlar mı?
Pcos görünümü varO zaman pek pcos sayılmazsınız benim regl ve hormonlar çok bozuk
Hm benim gibi tipik pcos demişti26 pcos dışında bir problem yok ama ağır pcos ilaçsız adet olamıyorum
O çok önemli değil emin olabilirsiniz pcos konusunda ben artık prof oldumPcos görünümü var