- 7 Ağustos 2021
- 57
- 49
- 41
bence yeniden başlama zamanı demişsiniz.Merhabalar,bu platforma üye olarak yeni katıldım. Yıllardır okuyucu olarak takip ediyordum. Konuyu umarım doğru yere açmışımdır.
Ben 28 yaşında, uzman mikrobiyolog olarak çalışan fiziksel olarak gayet hoş, nişanlı bir kadınım. İlişkimde bir problemim yok. Benim sorunum fiziksel olarak bitikliğim.Sabah uyandığımda işe gelirken giyinip süslenen insanlara çok imreniyorum, içimde hiç öyle bir enerji yok. Makyaj malzemelerine ve bakıma da düşkünüm fakat başkalarına makyaj yapmayı seviyorum kendime çok nadir yapabiliyorum. Yüzüme ve saçıma hiç birşey yapmadan işe gidip geliyorum gözaltlarım yorgun cildim soluk ve aynaya baktığımda kendimi hiç beğenmiyorum. Salaş salaş giyinip makyajsız bir şekilde dolaşmak artık bitik enerimi iyice dibe çekiyor. yapmak istediğim halde bir türlü o heves ve heyecanı kendimde bulamıyorum. bazen hazırlıyorum geceden güzel kombinler biraz erken uyanıp güzelce makyajımı da yaparım diyorum fakat uyandığımda bambaşka biri olarak uyanıp pantolon tişört geçirip çıkıyorum. sürekli hasta gibiyim. bu durum için doktora da gittim tiroid fonksiyon bozukluklarım olduğunu öğrendim ilaçlarımı alıyorum,takip ettiriyorum. psikiyatri ve psikolog ile senelerce görüştüm bir faydasını göremedim. Derdimi anlatabilmişimdir umarım.Önerilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim.
daha çok işe gelirken bu şekildeyim. arkadaşlarımla çıktığımda da bu duruma alıştığım için makyaj yapmayı yakıştırmamaya başladım bir şekilde olmuyor gibi hissedip yine olabildiğince sade kalıyorumiste bir sorununuz var mi? sadece ise giderken mi boylesiniz yani arkadaslariniz arayip hadi aksam bir seyler icelim deseler yine mi ayni sekilde gidersiniz disari?
işimi seviyorum fakat çok yoğun çalışıyorum ve sanırım işyeri ortamımla ilgili sıkıntılarım var. ciddiye almıyorum sanıyordum ama etkileniyorum demek ki enerjim çekiliyorişinizi sevmiyor olabilir misiniz ?
yada iş yerinizi ?
daha doğrusu zamanımın çok büyük kısmı işte geçtiği için bu şekilde. haftasonu çalıştığım zamanlarım oluyordaha çok işe gelirken bu şekildeyim.
Gece geç vakitlerde bir şeyler atıştırıyorsanız vücut bütün gece sindirim ile uğraşıyor dinlenemiyor.Merhabalar,bu platforma üye olarak yeni katıldım. Yıllardır okuyucu olarak takip ediyordum. Konuyu umarım doğru yere açmışımdır.
Ben 28 yaşında, uzman mikrobiyolog olarak çalışan fiziksel olarak gayet hoş, nişanlı bir kadınım. İlişkimde bir problemim yok. Benim sorunum fiziksel olarak bitikliğim.Sabah uyandığımda işe gelirken giyinip süslenen insanlara çok imreniyorum, içimde hiç öyle bir enerji yok. Makyaj malzemelerine ve bakıma da düşkünüm fakat başkalarına makyaj yapmayı seviyorum kendime çok nadir yapabiliyorum. Yüzüme ve saçıma hiç birşey yapmadan işe gidip geliyorum gözaltlarım yorgun cildim soluk ve aynaya baktığımda kendimi hiç beğenmiyorum. Salaş salaş giyinip makyajsız bir şekilde dolaşmak artık bitik enerimi iyice dibe çekiyor. yapmak istediğim halde bir türlü o heves ve heyecanı kendimde bulamıyorum. bazen hazırlıyorum geceden güzel kombinler biraz erken uyanıp güzelce makyajımı da yaparım diyorum fakat uyandığımda bambaşka biri olarak uyanıp pantolon tişört geçirip çıkıyorum. sürekli hasta gibiyim. bu durum için doktora da gittim tiroid fonksiyon bozukluklarım olduğunu öğrendim ilaçlarımı alıyorum,takip ettiriyorum. psikiyatri ve psikolog ile senelerce görüştüm bir faydasını göremedim. Derdimi anlatabilmişimdir umarım.Önerilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim.
işimi seviyorum fakat çok yoğun çalışıyorum ve sanırım işyeri ortamımla ilgili sıkıntılarım var. ciddiye almıyorum sanıyordum ama etkileniyorum demek ki enerjim çekiliyor
Uzman mikrobiyolog dediğiniz mikrobiyoloji uzmanı değil mi,hastanelerde pek sıkılmıyorlar işe erken gelme konusunda geç kalma durumunuz varsa odanızda bile makyajınızı yapabilirsinizMerhabalar,bu platforma üye olarak yeni katıldım. Yıllardır okuyucu olarak takip ediyordum. Konuyu umarım doğru yere açmışımdır.
Hastanede çalışmıyorumUzman mikrobiyolog dediğiniz mikrobiyoloji uzmanı değil mi,hastanelerde pek sıkılmıyorlar işe erken gelme konusunda geç kalma durumunuz varsa odanızda bile makyajınızı yapabilirsiniz
Hastanede çalışmıyorumUzman mikrobiyolog dediğiniz mikrobiyoloji uzmanı değil mi,hastanelerde pek sıkılmıyorlar işe erken gelme konusunda geç kalma durumunuz varsa odanızda bile makyajınızı yapabilirsiniz
Özel bir ilaç firmasının argesinde görevliyimHastanede çalışmıyorum
önerileriniz için teşekkürler..
İnan ayni bende senin gibiyim. Alisveris yapiyorum odamda poşetlerde duruyor. Hep ayni seyleri giyiyorum cok da eski. En iyileri var aliyorum ama giyemiyorum. Yırtık ayakkabi bile giyiyorum en az 100 tane ayakkabim var oysa. Ne makyaj ne sac hic bir sey yapmıyorum. Her seyden vazgecmisligim var. Enerjim yok benimde. Karar veriyorum yok bu hafta giyinicem kendime bakicam diyorum ve aynen senin gibi baska biri oluyorum yapamıyorum. Baskalarinin begendigi biriyim ama ben aynalardan kaçıyorum. Evde sabah bi ışığım var sadece o isikta o aynaya bakip hazırlanıyorum. Baska yerde asla. Fotoğraf cektirmiyorum cekmiyorum kameralardan kaçıyorum. Benden varmis deyip seni okuyunca cok şaşırdım. Ama ben daha beterim galibaHastanede çalışmıyorum
Bango bizi kimse anlayamaz. Oysa tüm bunlari bizde biliyoruz ama yapamiyoruz elimzde değil ve degisiyoruz.önerileriniz için teşekkürler..