Merhabalar; öneri ve görüşlerinize ihtiyacım var

Merhaba bendr sizin gibiyim her sabah kolum kanadadimkirik gibi bazan kahvalti etmeye bile üsenjyorum naptiniz buldunuzmu bi cözum

tüm bunların aksine de kendimi beğeniyorum bunu övünmek veya ukalalık olarak algılamayın lütfen gerçekten güzel bir kadınım, kilo problemim yok sorunum da bu tam olarak
Çalistigin ortam ve çevren de etkili olabiliyor. Mikrobiyologsaniz muhtemelen lab da ve onlukle çalisiyorsunuz, çalisma irtamunda fazla insanla muhatap olmuyorsunuz bu yüzden bir dress code a zorunluluğunun yok (nefret ettiğim işyerime her sabah meslek dolayısıyla, iki elim kanda da olsa grandtualet gitmek zorunda olan ben)

Bu bence büyük bir lüks, hem makyaj yüzünden cildiniz yorulmuyor, hem her gün ne giycem endişesiyle yaşamıyorsunuz hem paranız cebinizde kalıyor İşe böyle bakar ve zorunlu olmadığınızı kendinize hatirlatirsaniz kendiniz için bazen keyfen süslenmek daha zevkli ve kolay gelecektir.

Daha detaylic kan tahlili yaptirin, takviye yeterli gelmiyor demek ki kalcadan yapillan D vitamininden yaptirin derim. Havadan sudan mi nedir, artik genc insanlarda bile vitamin eksikligi var. Onun disinda beslenmeniz nasil, ne yersiniz, eksikliginizi gidermeye calisiyor musunuz? Kac saat uyuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…