Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim vardır yaGenital bölgeyi nasıl beyazlatsbiliriz lütfen bilen varsa söyleyebilir mi görüntüsü rahatsız ediyor… vajina dudaklarını falan kıl jilet yuzunden koyulaştı rengi
Gerçekten ise yarıyor mu ona gore alacağımBioderma kalp ben.
Bende yaradı.Gerçekten ise yarıyor mu ona gore alacağım
Umut vermis oldun sağol deneyeceğimBende yaradı.
Hangisini kullandınBioderma kalp ben.
Hangisini kullandın
Bir de geçici mi etki ediyor sürekli Kullanmak gerekiyor mu
6 ay kullandım 3 aydan sonra etkisini gördüm diyebilirim. Şimdi kullanmıyorum 5 ay oldu.Hangisini kullandın
Bir de geçici mi etki ediyor sürekli Kullanmak gerekiyor mu
Çok teşekkür ederim6 ay kullandım 3 aydan sonra etkisini gördüm diyebilirim. Şimdi kullanmıyorum 5 ay oldu.
İçeriğini iyi araştırın her ciltte aynı etkiyi yapmayabilir. Alerjisi olan bi madde olabilir. Umarım sizde de işe yararÇok teşekkür ederim
Dudaklara da sürülüyo mu6 ay kullandım 3 aydan sonra etkisini gördüm diyebilirim. Şimdi kullanmıyorum 5 ay oldu.
İnceleyeceğim tekrardan teşekkür ederimİçeriğini iyi araştırın her ciltte aynı etkiyi yapmayabilir. Alerjisi olan bi madde olabilir. Umarım sizde de işe yarar
Özellikle dudaklara sürdüm ama fazla yoğun kullanmadım ph dengesini bozar diye korktum açıkçası.Dudaklara da sürülüyo mu
ph bozulursa en fazla ne olabilir ki ben sey kullandım tuy dokucu krem kullanmayın diyolar ama kullandim şükür bir sey olmadıÖzellikle dudaklara sürdüm ama fazla yoğun kullanmadım ph dengesini bozar diye korktum açıkçası.
Enfeksiyon mantar vs uğraşmak istemedimph bozulursa en fazla ne olabilir ki ben sey kullandım tuy dokucu krem kullanmayın diyolar ama kullandim şükür bir sey olmadı
gunde kac kere kullandin her gün kullandin mi ? bir de ben 1 haftadır falan kullanıyorum ilk günler bir tık aydınlıkken geün gectikce daha koyu olmus gibi geldi boyle bir sey yasadın mı yeni kullanmaya basladıgın donemÖzellikle dudaklara sürdüm ama fazla yoğun kullanmadım ph dengesini bozar diye korktum açıkçası.
Hayır hergün kullanmadım haftada 3 kez kullandım ve ben dudak kısmına çok yoğun sürmedimgunde kac kere kullandin her gün kullandin mi ? bir de ben 1 haftadır falan kullanıyorum ilk günler bir tık aydınlıkken geün gectikce daha koyu olmus gibi geldi boyle bir sey yasadın mı yeni kullanmaya basladıgın donem