• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar Ankara'da işinde iyi psikolog arıyorum

uzmanlık alanına göre araştırın ne için araştırıyorsunuz? travma ise ben biliyorum bir tane

Anksiyete bozukluğu ve kekemelik var hiç bilmiyorum psikiyatriye çok gittim bir keresinde yaşadıkların kolay değil terapi alman gerek hayatının bi döneminde dedi maddi açıdan biraz toparlandığım için düşünüyorum almayı artık

Beyhan Budak'ı bir araştır.

ODTÜ AYNA kliniğine gidebilirsiniz ya da Başkent Üniversitesi'nin Klinik Uygulamalar Birimi var psikoterapi alabileceğiniz.

Çok yer gezdim başkentin psikiyatriye gittim memnun kalmadım gidip memnun olanları denemek istiyorum

Çok yer gezdim başkentin psikiyatriye gittim memnun kalmadım gidip memnun olanları denemek istiyorum

Başkent Psikiyatri değil. Başkent Üniversitesi'nin hastanesinde bölüm orası. Benim dediğim yer klinik uygulamalar birimi. Orada yüksek lisans/doktora yapan psikologlar ve öğretim üyeleri çalışır. ODTÜ'nün AYNA kliniğinde de saygın öğretim üyeleri bulunmaktadır, kendim de alanda çalıştığım için tavsiye edebilirim.

Başkent ünivden bahsediyorum bende. Ama odtü yü deneyeceğim üçretler nasıl. Teşekkürler ilginize

Merhaba, ben 2 gecen yil Odtü Ayna ya gittim. Orda sira coktu ve ogrenciler oncelikliydi fakat Aynada daha oncede calismis olan bir psikologa yonlendirdiler. Ilk yonlendirdikleri psikolog beni anlayamadi, tekrar gittim Ayna ya. Gittigim psikologtan memnun olmadigimi anlatirken icerden bir psikolog gorusmeden cikti. Biraz sorunumdan bahsettim. Bana Nurten Ozuorcun Kuculertan i tavsiye etti. Internette ve forumda arastirdim, Odtu,bilkent ve dogu aldeniz universitelerinde hocalik yapmis, neyse randevu aldim gittim. Hayatimin donum noktasi oldu. Problemlerimi cozmemde cok yardimci oldu. Sunu da paylasmak isterim terapi ucretleri diger fiyat aldigim psikologlardan pahali. Birde randevu icin bos gun bulmak zor. Sizede tavsiye edebilirim.

Çok teşekkür ederim kaç seans size yetti ilaç alıyorum ben 29 yaşındayım bebek düşünüyorum ilaçlardan kurtulmam gerek

Back