• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar 5 yıllık evliyim çocuğum yok .Kaynanam rüyasında bizim erkek çocuğumuz olduğunu görmüş ve yüzünün çok güzel olduğunu söyledi kucağına almış

Ne diyelim o

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
6
0
1
27
Merhabalar 5 yıllık evliyim çocuğumuz yok kaynanam rüyasında bizim erkek çocuğumuz olduğunu görmüş ve onu kucağına almış sevmiş yüzünün çok güzel olduğunu söyledi hayrolsun inşallah

5 satır başlık, yeşil profil, zorunlualan konusu sanmam...

Hayrolsun canim, ben de oglum olup öldüğünü görmüştüm. Hiç oyle bir sey olmadi. Istedigin gibi olur umarim. Allah gonlunun muradini versin.
Amin amin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin Bir umut Allah'tan umut kesilmez ...ve böyle çok rüyalar görüyorum ya psikolojik olarak ya da bilmiyorum artık kendi bebeğimi emzirirken felan gercekten çok merak ediyorum ayın 26 Sina çok var daha testte yapamıyorum..

Amin amin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin Bir umut Allah'tan umut kesilmez ...ve böyle çok rüyalar görüyorum ya psikolojik olarak ya da bilmiyorum artık kendi bebeğimi emzirirken felan gercekten çok merak ediyorum ayın 26 Sina çok var daha testte yapamıyorum..
Daha yumurtlama bile olmamistir ne testi? Eşin de muayene oldu mu? Sperm verdi mi?

Daha yumurtlama bile olmamistir ne testi? Eşin de muayene oldu mu? Sperm verdi mi?
Verdi çok şükür o da sağlıklı bende rahimde perde vardı aldırdım tabi başıma çok şey geldi ameliyatlar yoğun bakımlar şimdi çok şükür iyiyim ama yine de o çocuk istemim hiç bitmiyor içimde

Verdi çok şükür o da sağlıklı bende rahimde perde vardı aldırdım tabi başıma çok şey geldi ameliyatlar yoğun bakımlar şimdi çok şükür iyiyim ama yine de o çocuk istemim hiç bitmiyor içimde
2 gunde bir iliskiye girin. Sigara kullaniyorsaniz ikiniz de birakin. Saglikli beslenin, çiğ yemiş yiyin ceviz badem. Stresten uzak durun. Bebek fikriyle yatağa girmeyin.

Çocuğu olmayan gelinlerin sıkça yaşadığı bir durumdur bu.. kaynanaların rüyalarında görünen bebekler🤔 eltiminde yok yıllardır kaynanam hep görür rüyasında..aldırış etmeyin
Siz eğer istiyorsanız, hazır hissediyorsanız umarım herşey gönlünüzce olur🙏

Back