Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 5 yıllık evliyim çocuğum yok .Kaynanam rüyasında bizim erkek çocuğumuz olduğunu görmüş ve yüzünün çok güzel olduğunu söyledi kucağına almış
Merhabalar 5 yıllık evliyim çocuğumuz yok kaynanam rüyasında bizim erkek çocuğumuz olduğunu görmüş ve onu kucağına almış sevmiş yüzünün çok güzel olduğunu söyledi hayrolsun inşallah
Amin amin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin Bir umut Allah'tan umut kesilmez ...ve böyle çok rüyalar görüyorum ya psikolojik olarak ya da bilmiyorum artık kendi bebeğimi emzirirken felan gercekten çok merak ediyorum ayın 26 Sina çok var daha testte yapamıyorum..
Amin amin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin Bir umut Allah'tan umut kesilmez ...ve böyle çok rüyalar görüyorum ya psikolojik olarak ya da bilmiyorum artık kendi bebeğimi emzirirken felan gercekten çok merak ediyorum ayın 26 Sina çok var daha testte yapamıyorum..
Verdi çok şükür o da sağlıklı bende rahimde perde vardı aldırdım tabi başıma çok şey geldi ameliyatlar yoğun bakımlar şimdi çok şükür iyiyim ama yine de o çocuk istemim hiç bitmiyor içimde
Verdi çok şükür o da sağlıklı bende rahimde perde vardı aldırdım tabi başıma çok şey geldi ameliyatlar yoğun bakımlar şimdi çok şükür iyiyim ama yine de o çocuk istemim hiç bitmiyor içimde
Çocuğu olmayan gelinlerin sıkça yaşadığı bir durumdur bu.. kaynanaların rüyalarında görünen bebekler eltiminde yok yıllardır kaynanam hep görür rüyasında..aldırış etmeyin Siz eğer istiyorsanız, hazır hissediyorsanız umarım herşey gönlünüzce olur