Öncelikle bi kadın doğuma gidip muayene olun isteksizliğiniz sebebi hormonel mi öğrenin değilse psikoloğa gidersiniz veya cinsel terapisteHayırlı Akşamlar Herkeze Sorum Olacak 2 Senedir Burayı Takip Ediyorum Kızlar Ama Üye Değildim Çekinerek Ve Utanarak Söylüyorum Bende İsteksizlik Var Eşimle Hiç İlişkiye Girmek Asla İstemiyorum Benim Şuan Napmam Lazım Bu Durumu Artık Çözmem Lazım Bana Yardımcı Olurmusunuz Nasıl Bir Yol İzlemem Lazım Teşekkür Ederim
Teşekkür ederim allah razı olsun sizdenÖncelikle bi kadın doğuma gidip muayene olun isteksizliğiniz sebebi hormonel mi öğrenin değilse psikoloğa gidersiniz veya cinsel terapiste
Çok titiz eşim aslında on sevişme uzun tutuyoruz ıslanma olmuyorÖn sevisme az oluyosa ıslanma promleminiz varsa acı cektiginizi düşünüp istemeye bilir siniz yada eşiniz temizliğe önem vermiyodur
On sevismeyide uzun tutuyor neden böyle acbaNeden istemiyorsunuz? Eşiniz sizi yeterince ön sevişme yaparak uyarmıyor mu? Acı çektiğiniz için mi istemiyorsunuz?
Dogum kontrol hapi mi kullanıyorsunuz?Çok titiz eşim aslında on sevişme uzun tutuyoruz ıslanma olmuyor
Yok canım kullanmıyorum?Dogum kontrol hapi mi kullanıyorsunuz?
Ben kullandigim dönemde ne yaparsam yapayim islanamiyordum.
Hormonal bir durum olma ihtimali yuksek.Yok canım kullanmıyorum?
Doktora gitmem şart benimHormonal bir durum olma ihtimali yuksek.
Ya da yeterince rahat ve konsantre olmuyorsunuz.