• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba

Umutsuz olma22

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
106
23
13
26
Kızlar ciddi şekilde cevaplarmisiniz sevgilim askere gidicek 15 güne ama.içimde Bişi olucak korkusu var yiyip bitiriyor beni ona zarar gelicek diye çok korkuyorum bu konuda tecrübeniz var ise yardim edermisiniz 😥😥

Kızlar ciddi şekilde cevaplarmisiniz sevgilim askere gidicek 15 güne ama.içimde Bişi olucak korkusu var yiyip bitiriyor beni ona zarar gelicek diye çok korkuyorum bu konuda tecrübeniz var ise yardim edermisiniz 😥😥
Ayy canım benim bende eşimi 2018 de askere gönderdim ozaman nişanlıydık ve 12 ay bekledim şimdi evlendik şükükür 9 aylık evliyiz o korkular ister istemez oluyor ama endişe etme kendine inşallah çabucak gelir geçer🙏😊

Ayy canım benim bende eşimi 2018 de askere gönderdim ozaman nişanlıydık ve 12 ay bekledim şimdi evlendik şükükür 9 aylık evliyiz o korkular ister istemez oluyor ama endişe etme kendine inşallah çabucak gelir geçer🙏😊
Ya çok teşekkür ederimm sürekli dua ediyorum sağ sağlim gidip gelsin diye ama korkumada engel olamıyorum çok mutlu oldum sizin adınıza Rabbim hep mutlu etsinnn

Normal bu duygular. Bi süre sonra akışına dönecektir. Asker eşleri napsın canım emekli olana kadar hep bu duygu içerisindeyiz

Cocuk sinirda bir yere mi gidiyor ki sen bu kadar tedirgin oldun..

Kötü düşünme okadar asker eşi var burda rabbim hiç birinin ayağına taş değdirmesin inşallah sağ Salim kavuşursunuz

Yok tekirdağ ama ordan doğuya gönderirler söylentileri baya bi duydum bu yüzden ya
Her soylentiye kulak kabartmayin.Benim babam asker emeklisi.Doguda 8 sene kadar bulunduk.Aksam silah sesi duydugumuzda Lojmandaki isiklari kapatirirlardi bize.Tekirdag dedigin yer marmarada.Ayrica ordan dagitilanlar illa doguya gider seklinde bir kaide yok.Ne kendini uz ne de sevgilini.Bir durun bakalim belki gitti yerde kalir.Belli olmuyor boyle seyler.

Her soylentiye kulak kabartmayin.Benim babam asker emeklisi.Doguda 8 sene kadar bulunduk.Aksam silah sesi duydugumuzda Lojmandaki isiklari kapatirirlardi bize.Tekirdag dedigin yer marmarada.Ayrica ordan dagitilanlar illa doguya gider seklinde bir kaide yok.Ne kendini uz ne de sevgilini.Bir durun bakalim belki gitti yerde kalir.Belli olmuyor boyle seyler.
Evet doğru söylüyorsun birazda duygusalım onunda katkısı var ilgin için çok teşekkür ederimm 💙

Back
X