Merhaba

Halebayram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2019
8
3
1
47
Merhaba ben 1 çocuk annesiyim 17 yaşında şuan 17 senedir çocuğum olmadı tek yumurtaligim var bu ay adet görmediğine eminim geçen ay kaçında gördüm hatırlamıyorum ilk cocugumumda ablam elini karnıma bastirdigimda anlamıştı bugün gene baktı bir an içimden birşey kaydı ara ara kaşık agrım oluyor ama geçiyor adet olacağım zaman göğüslerim ağrırdı herhangi bir agri yok o kayan şey sizde bebek mi hamile olma ihtimali varmı 17 senedir hiç korunmadim

Olablr canim allah ol dedikten sonra sabrin sonu selamet istiyorsan insallah vardir hic tedavi oldun mu

Elini kasıklarına koy sıcaksa ve eğer pıt pıt atıyorsa büyük ihtimal hamilesindir :)

Rabbim ol dedikten sonra hersey munkun en iyisi test yapin cok gectyse idrarda cikar zateb rabbim gonlunuze gore versn

Hamile olup olmadığınız ancak kan testiyle belli olur ama ben üzüldüm 17 senedir hiç korunmadığınız halde niye olmadı tedavi falan görmediniz mi yani bi çocuğunuz olmuş 17 senedir nasıl kardeşi olmaz beni yanlış anlamayın benim de bi kızım var 5 yaşında 2 yıldır korunmuyoruz ama YÖK maalesef hamilelik olmadı 17 sene dile kolay acaba ben ikinci çocuk için ne kadar beklicem onu düşündüm

Cenabim tez zamanda kocanızı doldursun inş canim

Elini kasıklarına koy sıcaksa ve eğer pıt pıt atıyorsa büyük ihtimal hamilesindir :)
Okadar malım ki inan anlamiyorum dediğim gibi ablam sol kaşığına bastirdigimda misket gibi birşey kaydığını hisettim normal hamileler gibi benim as ermem mide bulandım da olmaz korkuyorum test yaptırmaya cesaret edemiyorum ya yoksa

Hayırlısıyla hamilesinizdir inşallah,test yapın belirsizlik insanı daha çok yoruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…