- Konu Sahibi mystery3406
Merhabalar...Siteyi uzun zamandır dısardan takip ediyordum ama dün üye olmaya karar verdim çünkü bir sorunum varve inanıyorum birileri bana akıl vericektir.Ben üniversitede ikinci sınıfta okuyorum 3.5 yıllık bir ilişkim var.Erkek arkdasımda üni. de son sınıfta.2 yıldır ciddi düşünüyoruz.Yasım 20.Ailesi beni biliyor.Ailesi ile tanıstım birbirimizi cok seviyoruz fakat onun ailesi erkek arkadasıma benim hakkımda (evlilik)hemen karar vermesini söylüyor fakat o da benle evlenmek istediğini söylemek istiyor o sroun değil.Sorun şu ki benim babam...Babam üni. mezunu bir insandır fakat kız olduğumuz için bize aşırı düşkün.Ona ciddi bir ilişkim olduğunu söylemek istiyorum ama onun buna üzüleceğinden yada öğrenince beni kısıtlamasından korkuyorum.Annem ablam biliyorlar zaten.Ama babama yalan söylemekten bıktım ve cok üzülüyorum.Onun üzüleceği bir sey yapmak istemem ama erkek ark.ımı da cok seviyorum ve ciddiyz.Yasımın küçük olduğunu düşünmesindn de korkuyorum.Evet erken belki ama ben saklamaktan bıktım kendimi kötü hissediyorum ve onun erkek ark.ımı tanımasını istiyorum.Ama işte ya kısıtlarsa?Lütfen abna yardım edin teşekkür ederim..-senağlama