merhaba şubat anneleri

bende subat annesiyim kizim 8subatta 2006 geldi rabbime sukurler olsun bundan guzel dzygu inanin yok umarim allah hepinize yardim olur ve daha dogurmayanlarada sabir verir,butun annelere sevgilerr,bebeginizle hayatin tadini cikartin

kızlar benimde bel ağrım var buara yoğun sanırım kilo alıyoruz ondan.benim kilolarım fazla sanırım.bende 22 şubat sanırım doktorum öle dedi ya allah bilir oğluşum nezanm gelecek bakalm

allah cümlemizi hayırlı doğumlar nasip edip kurtarsın diyorum bende iyi bir hafa geçirmeniz temelisiyle fazla yormayın ev işlerinle ben her gün çalıştığım için bu hamileliğimde ev işi yapamıyorum pek evi yatmak için kullanır oldum..

artı ben fazla kilo almadım karnımda çok büyümedi ilk hamileliğimde de bu böyleydi bundada böyle oldu yani 26haftalık hamilelik gibi durmuyor

ben çok kilo aldım ama karnım çok belli değil bilmeyenler doğum yazamı diyor. şubat diyince inanamıyorlar. gerçi benim belim herzaman çok inceydi yanlara doğru genişledi ben büyüdüğünün farkındayım ama herkes sivri karın beklerdiğinden onlara küçük geliyor

merhaba kızlar.ya bende buaralar yemek yediğim zamanlarda yada az biraz yürüyünce hemen çarpıntı başlıyor,gece kramplarıda başladı.işin fizyolojisini yada hangi ilaçları alıp şikayetlerimi nasıl azaltacağımı bilmek yetmiyormuş:bbo:
buaralar insanın üzerinde 10kg yükle koşuşturmasının ne zor bişe olduğunu tecrübe ediyorum. benmi sabırsızım sizde öyle düşünüyormusunuz bilmiyorum ama istiyorumki hayırlısıyla bi an önce oğlumu kucağıma alsam ne güzel olacak,bu hamilelik zor işmiş be.

X