- 6 Nisan 2015
- 97
- 24
-
- Konu Sahibi deli_bildircin
yarın pazar çalısmam konusmayı bugun yapsam maasımı ne zaman verecegını sorarım kayıtta oda yer alır.. vermemezlık yapamaz elden alıyorum zaten halamaaşını bugun verirse ki genelde çıkış saatinde verirler ses kaydı için yarın gitmelisin ama..
pazar oldugunu unutmusum cnm işte :)yarın pazar çalısmam konusmayı bugun yapsam maasımı ne zaman verecegını sorarım kayıtta oda yer alır.. vermemezlık yapamaz elden alıyorum zaten hala
yorumuna istem dışı güldüm kusura bakma ama enseden opüşmeyi 100 tl ıcın kabul etsem adam demeden altına yatar x5 ı alırdım heralde dımı ama bundan memnun oldugumu demedım bunlar yuzunden ısı bırakacagımı nasıl bır yol ızlemem gerektıgını danıstım cok ıyı bı yol gostermıssın demekkı sende bu sekılde bısey yasasdaydın bunu yapardın..
avukatlar ve dıgerlerı 2000 tl alıyolarsa okumasınlar hiç ben garsonken 3000 tl nın altına dusmuyordu maasım
Dogru soze ne denir..demicem diyorum ama boyleleri yüzünden yüz buluyorlar tövbe tovbe1- avukatlar ve diğerleri, sadece büyük paralar kazanmak için okumuyorlar.
Bir MESLEK edinmek için okuyorlar, gerekirse bi garsondan daha az para kazanıyorlar ama, tacize uğradıklarında para için katlanmak zorunda kalmıyorlar, bi mesleğim var nasılsa deyip senin patronun gibi zamparalara tokadı basabiliyor mesela...
2- INSAN gibi konuşmayı öğreniyorlar okulda. Kendisi hakkında ALTINA YATAR X5'i alırdım diyemeyecek kadar görgüyü de...
3- PARA için KENDINI KULLANDIRMAMAYI öğreniyorlar.
4- Bana bir erkek evlat ver lafının şaka yollu olamayacağını anlayacak DÜŞÜNME KABİLİYETİNİ kazanıyorlar.
5-Ben böyle birşey yaşasam, o adama orada tokadı basar, sonrasında da bi daha teşebbüs dahi edememesi için bi tarafını kızgın Şişle dağlatırdım....
tam içimden geçeni yazmışsınız.Dogru soze ne denir..demicem diyorum ama boyleleri yüzünden yüz buluyorlar tövbe tovbe
1- avukatlar ve diğerleri, sadece büyük paralar kazanmak için okumuyorlar.
Bir MESLEK edinmek için okuyorlar, gerekirse bi garsondan daha az para kazanıyorlar ama, tacize uğradıklarında para için katlanmak zorunda kalmıyorlar, bi mesleğim var nasılsa deyip senin patronun gibi zamparalara tokadı basabiliyor mesela...
2- INSAN gibi konuşmayı öğreniyorlar okulda. Kendisi hakkında ALTINA YATAR X5'i alırdım diyemeyecek kadar görgüyü de...
3- PARA için KENDINI KULLANDIRMAMAYI öğreniyorlar.
4- Bana bir erkek evlat ver lafının şaka yollu olamayacağını anlayacak DÜŞÜNME KABİLİYETİNİ kazanıyorlar.
5-Ben böyle birşey yaşasam, o adama orada tokadı basar, sonrasında da bi daha teşebbüs dahi edememesi için bi tarafını kızgın Şişle dağlatırdım....
senin anlamadığın nokta ne biliyor musun?hoşgeldiniz karalama kampanyasınakınayan kınadıgını bulurmuş bişey demıyorum sizlere..
Meselenın ozune donersek.. Konuştum arkadaşlar.. bı yanlısım mı oldu dıye sordu!!!
bende haraketlerınızden hoslanmadım ve daha fazla katlanamıyorum ısten sogudum mutfaktakı hareketınız son damlası oldu ben daha fazla dayanamıcam dedım.. bız senı severdık boyle olmasaydı keske yınede sen bılırsın ne zaman bırakırsın dedı.. Eşyalarımı hazırladım paramı alıp gıdıcem dedım ıtıraz etmedı hıç
ağzınıza sağlık.
" x5 cekerım altına
sırket arabası verıcekler altıma.. "
Allahaşkına "altına altıma" ne demek.
hoşgeldiniz karalama kampanyasınakınayan kınadıgını bulurmuş bişey demıyorum sizlere..
Meselenın ozune donersek.. Konuştum arkadaşlar.. bı yanlısım mı oldu dıye sordu!!!
bende haraketlerınızden hoslanmadım ve daha fazla katlanamıyorum ısten sogudum mutfaktakı hareketınız son damlası oldu ben daha fazla dayanamıcam dedım.. bız senı severdık boyle olmasaydı keske yınede sen bılırsın ne zaman bırakırsın dedı.. Eşyalarımı hazırladım paramı alıp gıdıcem dedım ıtıraz etmedı hıç
Ben olsam bana sarkintilik yaptığı ilk gün ayrilmistimKK Ailesi Merhabalar... Gün Geçmiyor ki hayatımızda yeni sıkıntılar olmasın..
Benim sorunum Şimdide Patronum la başım dertte.. Kendisi 44 yaşında evli iki kız çıcuğu var..
Kendisi Egolarına yenılmış.. Birşeyleri bilmemesine rağmen ben bılırım en ıyı ben yaparım havalarında Parası cok olan ve herkezi bu parayla satın alabılecegını dusunen bır adam.. Cevresı cok saglam.. Aklı Organıyla aynı orantıda çalısıyor..
ıse basladıgımda 4 kısıydık.. ıkısı ayrıldı ikimiz kaldık bi tek
oğrenciyim ve aynı zamanda çalısıyorum.. haftada 4 gun ıkı saat erken cıkıyorum.. işe başladıgımndan berı toplasanız 4 5 pazar ızın yapmısımdır.. ofisin butun temızlıgı yemegı işleri bende yetmezmış gibi patronumun ozel işleri bende emlak bolumune bakıyorum aslında ben ama hem sekreterlık hem emlak bolumu hem ınsaat bolumune bakıyorum.. joker gıbı her yerde kullanıyor benı extra kazandıgımda bısey yok sadece vaadler verıyor bana .. soyle kazanıcaz boyle paramız olucak felan dıye.. 6 aydır tık yok.. aldıgım para 1000 tl yemek sıgorta yol..
Sigortam bıle yenı yapıldı.. İşle ılgılı sıkıntılar neysede işsiz kalmak adını katlanıyordum.. şimdilerde dokunmaya başladı öpmeye başladı (yanaktan enseden) kızdım bı kere ne yapıyosunuz bu ne samımıyet ne hakla ensemden opersınız dıye boş bulundum dedı gectı ama elımı tutuyor bısey anlatırken.. senden ıyı anne olur erkek cocuk verırımısın bana nıkahıma alıyım senı felan dıyo.. yok sagolun patron bey ıstemıyorum benım bı ılıskım var dıyorum..
Ozamanda sevgılın sana bısey veremez x5 cekerım altına falancı yerden ev alırım dıyor. Kızıncada şakaya vuruyor bunu.. Anneme bahsettım ihtiyacımız oldugu halde bırak işi dedı..
Bu kişi akrabalarımı tanıyor evime gelip gitti (banyoda bı sorun vardıu ona bakmaya geldı)
bu kadar zaman şakayla karısık yaptıgı ıcın sert tepkı veremıyodum yağ gıbı uste cıkıyodu ama gercekten cok bunaldım artık işe gelmek istemıyorum.. adamdan tıskınıyorum.. her fırsatta laf sokuyorum.. Anlamıyorda hayvan..
Şimdi başka bir teklif aldım Satış sorumlusu olarak calısıcam bı fırmada 3000 tl maas sıgorta ve sırket arabası verıcekler altıma..
İşi bırakmak istiyorum eşyalarımı topladım.. ancak Bu adamdan cekınıyorum.. Şimdı soylersem 1 hafta sonra bırakabılırım eleman bulması ıcın.. oyle bı konusmalıyım kı o bır haftayı bana zehır etmesın ve paramı versın...
işi bırakıcam desem sadece bı ton laf eder trıp atar.. zehır eder bana o bır haftayı habersız de bırakamam akrabalarımı tanıyor ve ınsanlara benı bıraktı yarı yolda demesın ıstıyorum kafam allak bullak ne desem ben buna..
Ne kadar ihtiyacınız olursa olsun hemen bırak n işi.kim oluyo yahu benim ensemi öpecek elimi tutacak ister yarı yolda bıraktı desin ister iş yapmadı desin her şey bi yana bu tarz konularda taviz asla gösteremezdim. Saçmalığın bu kadarı yani.p hareketleri yaptığı an bi ton laf sayardım anında çıkardım. Gururunuz bin liradan daha mı aşağı yapmayın lütfen.KK Ailesi Merhabalar... Gün Geçmiyor ki hayatımızda yeni sıkıntılar olmasın..
Benim sorunum Şimdide Patronum la başım dertte.. Kendisi 44 yaşında evli iki kız çıcuğu var..
Kendisi Egolarına yenılmış.. Birşeyleri bilmemesine rağmen ben bılırım en ıyı ben yaparım havalarında Parası cok olan ve herkezi bu parayla satın alabılecegını dusunen bır adam.. Cevresı cok saglam.. Aklı Organıyla aynı orantıda çalısıyor..
ıse basladıgımda 4 kısıydık.. ıkısı ayrıldı ikimiz kaldık bi tek
oğrenciyim ve aynı zamanda çalısıyorum.. haftada 4 gun ıkı saat erken cıkıyorum.. işe başladıgımndan berı toplasanız 4 5 pazar ızın yapmısımdır.. ofisin butun temızlıgı yemegı işleri bende yetmezmış gibi patronumun ozel işleri bende emlak bolumune bakıyorum aslında ben ama hem sekreterlık hem emlak bolumu hem ınsaat bolumune bakıyorum.. joker gıbı her yerde kullanıyor benı extra kazandıgımda bısey yok sadece vaadler verıyor bana .. soyle kazanıcaz boyle paramız olucak felan dıye.. 6 aydır tık yok.. aldıgım para 1000 tl yemek sıgorta yol..
Sigortam bıle yenı yapıldı.. İşle ılgılı sıkıntılar neysede işsiz kalmak adını katlanıyordum.. şimdilerde dokunmaya başladı öpmeye başladı (yanaktan enseden) kızdım bı kere ne yapıyosunuz bu ne samımıyet ne hakla ensemden opersınız dıye boş bulundum dedı gectı ama elımı tutuyor bısey anlatırken.. senden ıyı anne olur erkek cocuk verırımısın bana nıkahıma alıyım senı felan dıyo.. yok sagolun patron bey ıstemıyorum benım bı ılıskım var dıyorum..
Ozamanda sevgılın sana bısey veremez x5 cekerım altına falancı yerden ev alırım dıyor. Kızıncada şakaya vuruyor bunu.. Anneme bahsettım ihtiyacımız oldugu halde bırak işi dedı..
Bu kişi akrabalarımı tanıyor evime gelip gitti (banyoda bı sorun vardıu ona bakmaya geldı)
bu kadar zaman şakayla karısık yaptıgı ıcın sert tepkı veremıyodum yağ gıbı uste cıkıyodu ama gercekten cok bunaldım artık işe gelmek istemıyorum.. adamdan tıskınıyorum.. her fırsatta laf sokuyorum.. Anlamıyorda hayvan..
Şimdi başka bir teklif aldım Satış sorumlusu olarak calısıcam bı fırmada 3000 tl maas sıgorta ve sırket arabası verıcekler altıma..
İşi bırakmak istiyorum eşyalarımı topladım.. ancak Bu adamdan cekınıyorum.. Şimdı soylersem 1 hafta sonra bırakabılırım eleman bulması ıcın.. oyle bı konusmalıyım kı o bır haftayı bana zehır etmesın ve paramı versın...
işi bırakıcam desem sadece bı ton laf eder trıp atar.. zehır eder bana o bır haftayı habersız de bırakamam akrabalarımı tanıyor ve ınsanlara benı bıraktı yarı yolda demesın ıstıyorum kafam allak bullak ne desem ben buna..
Tek kelimeyle alkışlıyorum sizi.Adam enseden, yanaktan öpüyor, çocuk isterim senden diyor, ev tutayım, araba alayım diyor ve siz bu adamla aynı ortamda bunca zaman çalışmaya devam mı ettiniz?
Şoktayım şu an. İşten ayrılmak ićin tacizin dozunun artması yada iş bulmanız mı gerekli illaki. Anneniz bunları bilipte sizi o adamın yanına nasıl gönderdi buda ayrı bir muallak, hemde tanıyor adamı yani.
Bence konu gerçekse, ya eksik anlatılan birseyler var, ya sizin bir beklentiniz vardı, kafanızda bir acabanız vardı ki, sizi öptüğünde tokadı patlatmadınız suratına adamın. Adamda sizden sağlam bir tersleme göremedi, dozunu arttırarak devam etti tacizine. Anlamadıgım burda sizi eleştiren hemcinslerinize bile gayet ters çıkabiliyorsunuz ama adam sizi taciz ediyor sesiniz çıkmıyor, kibar kibar patron bey diyorsunuz. Ayrıca buradaki yorumlarınız çok itici altına yatmak, altına çekmek vs. Bize sert yapacağınıza patronunuza yapın, bir beklentiniz yoksa tabi adamdan.
Bilemedim, eksik birşeyler var bence bu konuda, çok tutarsız.
Maaş gunum Dündu Bugun Verır Diye planlıyorum.. Kesınlıkle kayda alıcam konusmamızı..
İş çok var okulu kabul etmediler.. ! bucuk sene sonra ne bulsanız degerlı oluyor sızın ıcın ama bu artık cızmeyı astı
yorumuna istem dışı güldüm kusura bakma ama enseden opüşmeyi 100 tl ıcın kabul etsem adam demeden altına yatar x5 ı alırdım heralde dımı ama bundan memnun oldugumu demedım bunlar yuzunden ısı bırakacagımı nasıl bır yol ızlemem gerektıgını danıstım cok ıyı bı yol gostermıssın demekkı sende bu sekılde bısey yasasdaydın bunu yapardın..
avukatlar ve dıgerlerı 2000 tl alıyolarsa okumasınlar hiç ben garsonken 3000 tl nın altına dusmuyordu maasım
adam soylemlerını saka yoluyla dıle getırıyordu bısey dedıgımde acaba benmı yanlıs dusunuyorum demıstım hep ama bu opme olayı daha yenı oldu ve anında gozumu actı..
Durumumuzun okadar ıyı olmadıgını soylemıstım oncekı mesajlarımda.. benım patronum ınsaatcı yanı tesısattan anlıyor ozaman bı problemımız yok tu bu anlamda halıyle sorun oldugunda tesısata bakması ıcın onu cagırdım...
Kızlar Siz İnsanı sogutursunuz Valla KK den Belkı ben Sizlker gibi tepkı veremedıgım ıcın burda sıze dert anlatıyordurum.. bıde burdasn bakın direk erkek budalası yaptınız mazosıstım ben zaten hosuma gıdıyo patronumun yaptıgı olay oyuzden sesımı cıkarmadım.. sımdıde canım sıkıldı sırf bu yuzden ısı bırakıyorum sıze gore dımı..
Lütfen evet ben keske o an tepkı verseydım ısı bıraksaydım.. sımdı burda bunları yazıyor olmaz veya onunla aynı havayı tenefus edıyor olmazdım.. ozaman kı yapmam gerekenı bugun yapıcam..