Merhaba kızlar.. Patronum ve Can Sıkıcı Hareketleri..

hala farkında değilsiniz. bu adam sizi taciz ederken ses çıkarmadığınız için, cesaretleniyor.
" bı yanlısım mı oldu !!! " bız senı severdık "
diyebiliyor.
patron beyiniz sizi rahatsız ettiğine bile inanmıyor üstelik durumdan hoşnut olduğunuzu düşünüp şaşırmış.

önce maaşını almayı bekle çaktırma.maaşını al ve çık git.eleman bulmasını umursama yaaa boşver..

sesini kaydedip tehdit etme sakın.öyleleri pisikopat olur başına iş açar.seni öldürür bile .belaya bulaşma.salağa yat maaşını al ve sessizce uzaklaş.

anlattiklarinin aynısını yaşadım canim. .direk gittim bn ayrılıyorum dedim ve ertesi gun ise gitmedim,ohh olsun ona hic pişman degilim arada karsilasiyoruz selam bile vermiyorum hayvana...ariyo ara ara evimi ise dönsün diye konusmuyorum bile..sen takilma birak gitsin,arkanddan hicte bisi diyemez hem dsede o kim ya.

Kızım bu adam azitmis iyice bence çıkacağını hiç soyleme çık git çünkü soylersen sana birsey yapmaya falan kalkar Allah korusun kendine dikkat et ses kaydetme de iyi yöntem

öyle elimi tutucak, ensemden yanağımdan öpecek ona hiiiç hesap vermeden çıkar giderim, p..şt ne sanıyor kendini !!!!!
o akrabalarına yarı yolda bıraktı derse sende ben yarı yolda bırakmasam o beni hamile bırakacaktı dersin !!!!!!!!!!!!
aadm resmen iş atıyo kabul etmeyince şakaya vuruyo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ş....siz iyiki bi patron olmuşlar ha o sıfat da yakışmyo öylelerine de neyse !!!!!!!!!!!!!!!!!

Birak millet ne derse desin bu duruma bi sn bile katlanma. Bu ahlaksizlardan o kadar cokki piyasada diyecek bi soz bulamadim. O alacagin parayi her zaman kazanirsin emin ol ama o adamin sana yasattigi psikolojidrn kurtulman cok zaman alir. Birak paeasida iside onda kalsin cik git dusunme.

Yanında çalışan bayan her kim ve ne olursa olsun.. İş ve ekmek veren birinin talepleri masum mu?, dışarıda kadın mı bitmiş? Yanındaki ne olursa olsun sana emanettir. beğenmezsen çıkarırsın, fıkrada geçtiği gibi Hırsızın hiç mi suçu yok?

Enseden öptugu an tokatı çakip çıkamadın mi?

Ordan kazandigin 1000 degil 100.000 olsa boyle seylere göz yumulur mu.

Adam diyor erkek dogurtayim sana sen diyorsun içerde param kaldı. ..Bir hafta önceden cikacagimi soylemeliyim falan.

Yok artık ya.

siz niye eski konuları hortlatıp duruyorsunuz Allah aşkına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…