• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Merhaba kızlar nasılsınız benım adete 12 gun kala beta hcg 1.20 cıktı sonradan yukselirmi yukselen oldu mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için inşallah güzel haberler alırız rica etsem gönderime bakabilir misin var mı bir şey yarın adet günüm dayanamayıp bugün yaptım bi bakabilir misin
Var ama yeni gibi kan testi yaptirdinizmi tekrar.Benimde 1.20 cikti beta hcg kafayi yicem 2 gun sonra gittim yine ayni yukselirmi yoksa sorunmu var bilemedim

Çok teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için inşallah güzel haberler alırız rica etsem gönderime bakabilir misin var mı bir şey yarın adet günüm dayanamayıp bugün yaptım bi bakabilir misin
Canım benim var gibi bir kan tahlili yaptır istersen bende hastanede yatıyorum düşük riskim var asırı kanamam var dua et olur mu

Canım benim var gibi bir kan tahlili yaptır istersen bende hastanede yatıyorum düşük riskim var asırı kanamam var dua et olur mu
Canım benim dualarım seninle inşallah bebeğin seninle kalır. Ben hastalandım ama tuhaf bir şekilde adet bitiminden 3-4 gün sonra pembe leke geldi benden bende bilmiyorum artık ne olduğunu doktora gitmiyorum bu ay adete kadar bekliyim diyorum bakalım

Allah razı olsun tesekkur ederim Rabbım dileyen isteyen herkese nasip etsin Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın ben femara ile kaldım kontlore gittim adete 12 gun kala beta hcg 1.20 cıktı benim ama hep kasogımda agrı vardı adetim 1 gun gecince test yaptım pembe cıktı kan verdım ertesi gün 413 cıktı
Gebelik devam ediyor mu

Canım benim dualarım seninle inşallah bebeğin seninle kalır. Ben hastalandım ama tuhaf bir şekilde adet bitiminden 3-4 gün sonra pembe leke geldi benden bende bilmiyorum artık ne olduğunu doktora gitmiyorum bu ay adete kadar bekliyim diyorum bakalım
Amin sağol canım allah razı olsun kimyasal gebelik falan mı oldu acaba

Back