Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete 12 gün kala demekki sizin daha yeni yumurtlamanız oldu. İlişkiden en az 10 gün sonra Kanda belli oluyo takip ediyo muydunuz kaçıncı gün yumurtladınız ilişki oldu çok erken Bi zaman ama artadabilir tabikiAdete 12 gun kala beta hcg 1.20 cıktı yukselirmi ilerde
Canim adete 12 gun kala neden yaptirdin bilmiyorum ama adet geçince yap. Şu an yumurtlama donemindesin dahaAdete 12 gun kala beta hcg 1.20 cıktı yukselirmi ilerde
Bende o şekilde yapmıştım 12-13 gün vardı dayanamadım yaptırdım 2 çıkmıştı ikinci defa da adete 7 gün kala yaptırdım o da negatif 1.4 dü değerim benimde umudum kırıldı hamile değilim yoksa çıkardı dedim bıraktım artık çok can sıkıcı oluyor beklemek umut bağlamak adetim de bu gidişle gecikecek çünkü bu ay çok stres yaptımAdete 12 gun kala beta hcg 1.20 cıktı yukselirmi ilerde
Merhaba canım benimde şuan adetime 11 gün var ben doktor istemiyle beta hcg ye bakıldi ilaç kullanıcaktım başka bi rahatsızlıktan gebeliğe zararlıymış oyüzden bakıldı beta 1.6 çıktı süpheli dediler tekrar kan vermemi istedilerAdete 12 gun kala beta hcg 1.20 cıktı yukselirmi ilerde
Yanlıs anlamayın ama yumurtlama nedir ne zaman olur, döllenme nedir, yumurtlamadan kac gun sonra adet olunur, bunları arastırıp ögrenmeniizi tavsiye ederim.. Böylelikle kendınızi yıpratmamıs olursunuz.. Bilmemek ayıp deil, ögrenmemek ayıp..Adete 12 gun kala beta hcg 1.20 cıktı yukselirmi ilerde
mde doktorum istediMerhaba canım benimde şuan adetime 11 gün var ben doktor istemiyle beta hcg ye bakıldi ilaç kullanıcaktım başka bi rahatsızlıktan gebeliğe zararlıymış oyüzden bakıldı beta 1.6 çıktı süpheli dediler tekrar kan vermemi istediler![]()
Doktorum yaptı canım adetim geciktiCanim adete 12 gun kala neden yaptirdin bilmiyorum ama adet geçince yap. Şu an yumurtlama donemindesin daha
Doktorum istedi o yuzdenAdete 12 gün kaldıysa 2 gün önce yumurtlamış hatta daha döllenme olmamış olabilir:)
Doktor istemi, mecburi bir test vs değilse gereksiz bir kan testi olmuş. En az 10 gün sonra tekrarlayabilirsiniz
Benimkide negatif 0.100 çıktıTesekkur ederim canım beni
mde doktorum istedi
Çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde sizinle aynı bata 12 gün kala yapıldı test antibiyotik kullanmam gerektiği için doktor gebelik varsa yazamam dedi mecburi yaptırdık 1.20 çıktı siz ne zaman tekrarladınız testi nasıl oldu anlatır mısınızCok sukur hamileyim kızlar Rabbım tum evlat hasreti ile yanan kullarına nasıp etsin inşallah hep dua ediyorum Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. benim ilişkimin üzerinden 8-9 gün geçti. bu sabah idrar testi yaptım C tam pembe T de çok hafi pembe çıktı. kan testi verdim 1.20 çıktı. senin 1.20 olan değerin ne zaman artış gösterdi acaba? anıtlarsan çok sevinirim..Cok sukur hamileyim kızlar Rabbım tum evlat hasreti ile yanan kullarına nasıp etsin inşallah hep dua ediyorum Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. benim ilişkimin üzerinden 8-9 gün geçti. bu sabah idrar testi yaptım C tam pembe T de çok hafi pembe çıktı. kan testi verdim 1.20 çıktı. senin 1.20 olan değerin ne zaman artış gösterdi acaba? anıtlarsan çok sevinirim..
Sagol tesekkur ederim Rabbım dileyen herkese nasip etsin Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın benim adettim 1 gun gecikti test yaptım pozitif cıktı insallah hamilesindirAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. benim ilişkimin üzerinden 8-9 gün geçti. bu sabah idrar testi yaptım C tam pembe T de çok hafi pembe çıktı. kan testi verdim 1.20 çıktı. senin 1.20 olan değerin ne zaman artış gösterdi acaba? anıtlarsan çok sevinirim..
Allah razı olsun tesekkur ederim Rabbım dileyen isteyen herkese nasip etsin Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın ben femara ile kaldım kontlore gittim adete 12 gun kala beta hcg 1.20 cıktı benim ama hep kasogımda agrı vardı adetim 1 gun gecince test yaptım pembe cıktı kan verdım ertesi gün 413 cıktıÇok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde sizinle aynı bata 12 gün kala yapıldı test antibiyotik kullanmam gerektiği için doktor gebelik varsa yazamam dedi mecburi yaptırdık 1.20 çıktı siz ne zaman tekrarladınız testi nasıl oldu anlatır mısınız
Çok teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için inşallah güzel haberler alırız rica etsem gönderime bakabilir misin var mı bir şey yarın adet günüm dayanamayıp bugün yaptım bi bakabilir misinSagol tesekkur ederim Rabbım dileyen herkese nasip etsin Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın benim adettim 1 gun gecikti test yaptım pozitif cıktı insallah hamilesindir