- 20 Mart 2024
- 737
- 131
- Konu Sahibi Yalnizbirkedi
Sat:11 haziran 26 max 28 günde bir regl oluyorum 8 aydır deniyoruz bugün 30. Gün hâlâ regl olmadım kendimi bildim bileli regl olmadan 1 hafta en geç 3 4 gün önce göğüs şişmesi , ağrısı ) bel özellikle ciddi anlamda bacak ağrısı yaşarım. afedersiniz serviks aşağı indiği için ilişkiye giremem canım çok acır ama bu ay dediğim gibi 30. Gün hâlâ gelen giden yok bu dediklerimin hiç biri yok özellikle sabahları koku hassasiyeti oluyor sevdiğim şeylerin kokusu bile midemi kaldırıyor psikolojikmi bilmem ama 6 ay boyunca iyi kafaya taktım 2 aydır saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yapıyorum bu ayda hiç umursamadım olmicanı biliyorum çünkü ama yinede böyle birşey yaşayıp öğrenen varmı 4 günde 9 tane test yaptım hepsi negatif ( iyiki kafaya takmıyomuşsun demeyin İnternetden toplu test sipariş etmiştim canım sıkıldıkça test yapıyorum umutla değil ama çıkmayacağını bile bile ve şeyi merak ediyorum eğer varsa tabi sabah akşam yapıyorum testi acaba sabahtan akşama yada akşamdan sabaha değişebiliyor mu değişirse buradaki arkadaşlara umut olur belki diye kontrol ediyorum. Uzun oldu özür dilerim okuyan hakkını helal etsin vaktini çaldım bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?