merhaba kızlar çok merak ettiğim için açtım konuyu

canım benim bu tür şeylerle kafanı meşgul etme sakınan göze çöp batarmıl oluruna bırak eskiden kuaförmü vardı yada başka bişeymi benim büyüklerim hep ağda kullandılar evde kendileri annem kardeşime doğuma gitmeden önce kendi yaptı biraz rahat ol canım olacağı varsa sen ne yaparsan yap o bebek düşer ama rabbime emanet hiç dert etme gönlüne ytanı yap sen kulaktan dolma sözlere bakma

valla ben 7. ayımdayım, 2 ay sonra doğurucam, bugün öğlen gidicektim vazgeçtim.ben makine kullanıyorum, ama ağda kendim yapamıyorum, kuoföre gidicektim netten çok araştırdım, kasılmalar ani doğuma neden olabiliyormuş diye okudum.ben de devam edicem, makineye . bekarken gidiyordum ağdaya, evlenince il değiştirdim burdada uygun bir yer bulamadım.ama ben doğumdan sonra ağdaya gidicem.son aylarımı tehlikye atmak istemiyorum.bu benim düşüncem. ayrıca ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim , kalbi durdu. bu ikinci gebeliğim, riske atamam.ilk 3 ay iğne ve ilaç kullandım sürekli.bu kadar üstüne düşmüşken riske atamadım, gitmedim ağdaya.

valla ben 7. ayımdayım, 2 ay sonra doğurucam, bugün öğlen gidicektim vazgeçtim.ben makine kullanıyorum, ama ağda kendim yapamıyorum, kuoföre gidicektim netten çok araştırdım, kasılmalar ani doğuma neden olabiliyormuş diye okudum.ben de devam edicem, makineye . bekarken gidiyordum ağdaya, evlenince il değiştirdim burdada uygun bir yer bulamadım.ama ben doğumdan sonra ağdaya gidicem.son aylarımı tehlikye atmak istemiyorum.bu benim düşüncem. ayrıca ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim , kalbi durdu. bu ikinci gebeliğim, riske atamam.ilk 3 ay iğne ve ilaç kullandım sürekli.bu kadar üstüne düşmüşken riske atamadım, gitmedim ağdaya.

evet canım kendini riske atma ben :hulya:

ben hamilelikten önce de hamile kalınca da kuaföre ağdaya gidiyorum
sorun olmuyor hijyen sağlndıktan sonra birşey olacağını sanmıyorum
hem hamile olduğumdan baya itina gösteriyorlar bana....
bence evde kendiniz yapınca sıkışacağı için bir de eğilmek gerekeceği için daha zor
olur en iyisi kuaför yatıığın yerde 10 dk bitiyor......

Arkadaşlar ben 7 aylık hamileyim. jilet kullanıyorum çok acıyo çünkü. Emla die bir krem varmış uyuşturucu. onu kullanıp kuaföre gitsem olurmu zarar verirmi

canım ben hamilelikten öncede
hamileliğimde de ağda yaptırıyorum kuaförde.
hatta dün doğum için gittim sorun yok yani merak etme.
sadece sezeryanla doğum yapanlar doğumdan 1 buçuk aydan önce tekrar yaptırmasınlar o kadar .

valla ben normalde de ağda sırasında çok kasıldığım için hamile kaldığımdan beri gitmiyorum ağdaya. jiletle götürüyorum. napalım herkesin ağrı eşiği farklı. bi keresinde bayılıyordum bikini bölgeme ağda yapılırken. zaten ilk iki ay düşük tehlikesi yaşadım, daha yeni geçti ağrılarım, jileti de kendim yapabildiğim kadar, sonrası bulucam bi çaresini.. ama özledim tabi ağdadan sonraki pürüzsüzlüğü... doğumdan sonra da lazere gitmeyi düşünüyorum kökten çözüm getirirse tabi..

X