merhaba kızlar çok merak ettiğim için açtım konuyu

MUTLUYUM1111

uğurum büyüyorrrrrrrrrr
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
7.730
0
kızlar kusura bakmayın ben bikini bölgemi hep ağdayla temizliyordum fakat şimdi beni korkuttular ağda yapamıyorum sizce ağda düşük yaparmı

bende kuafore gıdıyorum hamıle kaldıgımdan berı ılk defa bugun gıdıcem ama daha fazla dıkkat edıcem son aylarda sekıl ve renk degısıklıgı oluyormus ondan kaıdnlar utanıp gıtmıyorlarmıs o zmn ne yapıcam bılmıyorum

benimde ark hep yaptırdılar hijyen önemli bildiğim kadarıylaa. onlar eve çağırıolardı onun dışında gayet sağlıkla doğdu bebişleri

kızlar benim görümcemin kızı düşük yaptı aman yenge ağda yapma bebişin düşer dedi ya korktum

hepimizin bebişleri allaha emanet kızlar sonrada bizeee. allah korusun olacaksa zaten olacak engelleyemeyiz. bahane oluruz sadece allahım korusun bebişlerimizi ama ben inanmıyorum böyle birşey olacağına tatlımm herkez yaptırıyor sonuçta

cnm bende 15 gün önce yaptım sanırım boşta çok kaldım gece kanamam oldu tehlikem vardı şimdi bişeyim yok ablam ondan oldugunu söyledi bende tedirginim büyük bir ihtimal bende kuaföre gidicem bundan sonra..

kızlar kusura bakmayın ben bikini bölgemi hep ağdayla temizliyordum fakat şimdi beni korkuttular ağda yapamıyorum sizce ağda düşük yaparmı

Canım sanmam bi problem olucağını...böyle ufak tefek şeylerle düşmeler olsaydı bence kimse bebek sahibi olamazdı..Rabbim koruyor onları...
Benim doktorum çok kızıyo bu tarz sorulara...Ben dün dedim ki yüz üstü yatıyorum bişi olurmu dedim..İstersen tırman yada amuda kalk artık bu saatten sonra hiçbişi olmaz o orada korunaklı sıvı içerisinde senin şuan karnına tekme atılsa senin canın acır ona hiçbişi olmaz böle şeylere takılma lütfen dedi..

canım bir bilgim yok ama benim hamile arkadaşlarımda kuaföre gidip ağda yaptırıyolar.bişede olmadı çok şükür ama kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum doktoruna mutlaka sor canım tedbirini al yinede sen

kızlar benim görümcemin kızı düşük yaptı aman yenge ağda yapma bebişin düşer dedi ya korktum

ben ağda yapamıyorum ne güzel yapabiliyosunuz siz:eek:

korkuyorsan ağda yapma canım sende. içinde bir endişe kalacaksa sonuçta başka yöntemlerde var.
benim doktorum jilet önerdi. ayrıntılı anlatamayacağım ama şöyle deyim: bikini dışında kalacak yerleri ağda yapıyorum gerisini jilet. zaten belli bir yerden sonra çok acıtmaya başlıyor, sınır belli :1ninca:

kızlar ben de kuaföre yaptırıyordum ama hamilelikte korkuyorum biraz..ağdanın zarar vereceğini düşünüğümden değil de kendimi çok kasıyorum ben bikini bölgesi alınırken çok kasınca bişey olur diye korkuyorum.:KK43:

bende kuaförde yaptırıyorum ağdamı.alan kız hamile olduğumdan daha dikkatli sağlosun.özellikle o bölgede çok daha nazik ve yavaş alıyor.allah esirgesin canım olucaüı varsa bahane oluyor herşey allahım korusun.

X