merhaba kızlar bir sorum varr

cerenaysu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
15
1
6
34
Ankara
Yaklaşık iki haftadır sarı renkte akıntım var. Baş edemiyorum. Daha öncedende olmuştu ama hemen geçmişti. Sürekli temiz tutmak için elimden geleni yapıyorum fakat toplum içinde zora sokuyor bu beni. Birde çok fena kokusu oluyor:/ Neden oluyor bu mantar olabilir mi? Aylar önce hafif mantar gibi şeyler var diye doktora gittiğimde bana advantan m losyonu vermişti. Onu sürekli kullanıyorum. Onun bir etkisi olabilir mi? Birazda kaşıntıda oluyor. Başına böyle bir şey gelen varsa yardım edebilir mi ne yapmalıyım? :105:

cnm doktora qit tekrar muhtemelen çok fena üşütmüssün enfeksiyon olabilr bnde oldumdha önce öyle birde sürekli temislemene qerek yok vajina zaten kendi kendini temizleyen bi özelliqe sahip

Onuda yapıyorum ama 2 haftadır geçmek bilmedi bir türlü:/ Çok sinir bir durum yani kendimi rahatsız hissediyorum böyle olduğumda

Kokulu akinti iyi degil canim bian once dr git mantar muhtemelen.evliysen cocuk olmasi icin buyuk problem biliyosundur spermin omrunu kisaltiyo.pamuklu ic camasiri giy ve surekli kuru tut doktora mutlaka git ihmal etme.

koku varsaintihap enfeksiyondur derhal doktora git sana vajina antibiyotikverebilir . benmkide ben temz olduğumiçin olmuştu ıslakmendil şampuan sürdüğüm için temzlkte doktor çok kızdı bu kadar temz olunurmu dedi

Balik gibi bir kokusu varsa doktora gozukmelisin stresten kaynakli oluyor genelde annemin basina gelmisti alt solunum ilaciyla geçmişti canim

Bence bir infeksiyon veya bir üşütme ola bilir :26: bir yakınım böyle olmuşdu

Büyük ihtimalle üşütme arkadaşlara katılıyorum maydonoz suyu iç iltihaba bire bir hatta maydonuzu kaynatıp buharına oturma banyosu da yapabilirsin o da çok iyi canım geçmiş olsun

Mantarmış sanırım bu. Doktor açıp bakıyormuş galiba öyle bir şey var mı? Evli degilim çünkü yani bekarlarada yapıyorlar mı bu tedavi şeklini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…