Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MR a girdiğimde günüm geçmişti ama ara ara kanamam olduğu için adet kanaması zannettimGününüz geçmemişse sıkıntı olmaz diye biliyorum çünkü çok küçük daha
Teşekkür ederim inşallahBu arada Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
İnşallahİnşallah birşey olmamıştır.
Hmm bence bir dr a sorun o zaman ama üzülmeyin Allahın izniyle birşey olmamıştırMR a girdiğimde günüm geçmişti ama ara ara kanamam olduğu için adet kanaması zannettim
Bu gün bir eğitim araştırma hastanesine gittim ama oradaki doktor daha çok küçük olduğu için bebek birşey diyemeyeceğini söyledi ve Cerrahpaşa ve çapada getam detam diye bir yer varmış oraya gitmemi önerdiHmm bence bir dr a sorun o zaman ama üzülmeyin Allahın izniyle birşey olmamıştır
İnşallah Bu gün bir eğitim araştırma hastanesine gittim ama oradaki doktor daha çok küçük olduğu için bebek birşey diyemeyeceğini söyledi ve Cerrahpaşa ve çapada getam detam diye bir yer varmış oraya gitmemi önerdiİnşallah bişey olmamıştır ..
Doktrunuza bu ayrıntıyı söylemeyı unutmayın ..
Sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğiniz
Peki internette falan araştırdınız mı illaki vardır bir bilgi ama cidden ben birşey olacağını sanmıyorum çok küçük daha inşaşşha sağlıkla alırsınız kucağınızaBu gün bir eğitim araştırma hastanesine gittim ama oradaki doktor daha çok küçük olduğu için bebek birşey diyemeyeceğini söyledi ve Cerrahpaşa ve çapada getam detam diye bir yer varmış oraya gitmemi önerdi
Araştırdım ama pek fazla bilgi bulamadım bende birşey olmamıştır diye düşünüyorum önceki gebeliğimde de aynı şekilde hamile olduğumu bilmeden ilaçlı MR çekilmiştim oğlum şuan çok sağlıklı ama bunda doktorlar iç rahatlatıcı birşey söylemediği için kafam çok karıştı o yüzden belki iç rahatlatıcı şeyler duyarım diye bu konuyu açmak istedimPeki internette falan araştırdınız mı illaki vardır bir bilgi ama cidden ben birşey olacağını sanmıyorum çok küçük daha inşaşşha sağlıkla alırsınız kucağınıza
Bende baktım şimdi merak ettim aynen radyasyon içermediği için MR zararsız ama ilacı hayvanlar üzerinde deney yapıldığında bir zararı görülmemiş insanlarda denenmediği için bir bilgi verilemeyeceği yazıyor bence içinizi ferah tutun çok sağlıklı doğacaktır ki siz daha önce tecrübe etmişsiniz zatenAraştırdım ama pek fazla bilgi bulamadım bende birşey olmamıştır diye düşünüyorum önceki gebeliğimde de aynı şekilde hamile olduğumu bilmeden ilaçlı MR çekilmiştim oğlum şuan çok sağlıklı ama bunda doktorlar iç rahatlatıcı birşey söylemediği için kafam çok karıştı o yüzden belki iç rahatlatıcı şeyler duyarım diye bu konuyu açmak istedim
Bende baktım şimdi merak ettim aynen radyasyon içermediği için MR zararsız ama ilacı hayvanlar üzerinde deney yapıldığında bir zararı görülmemiş insanlarda denenmediği için bir bilgi verilemeyeceği yazıyor bence içinizi ferah tutun çok sağlıklı doğacaktır ki siz daha önce tecrübe etmişsiniz zaten
[/QUOTE ilginiz için çok teşekkür ederim evet daha önce tecrübe ettim ama bunu doktorlara ve çevreme anlatamıyorum işte sıkıntı orada
Çok haklısınızBoşverin siz herkes herşeyi söyler siz içinizi ferah turun
Teşekkür ederimCnm öncelikle gözün aydın olsun ve inşallah bişey olmamıştır meleğine![]()
hic unitmuyorum radyolijide gorevli bir hemsire var bu esimin arkadsini esi kadin. hamile oldugunu bilmiyor kanamada gordugu icin en son fenalsip dusuyor bebek nerdeyse 6.ci ayni bitrmis. doktor sok olmus bu isinlar bebege nasil zarar vermemeis kalk kalk drmis sen hamilesin demis. bak saglikta calisan bile etkilenmemis biz ne gorduk kia