• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar bende hamileyim

Gulasor62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
1.931
1.193
83
Erkenden öğrendim adetime 8 .9 gün varken test yapmistim ve çok silik cikmisti ve tekrar 2 gün arayla tekrarladım ama bir rüya etkisinde kalarak başladım bu testlere çünkü beklemiyordum sadece 2 kez ilişki olmuştu ve kan verdim 33. 80 cıktı daha regli günüm de 3 gün sonra sizce iyi mi kızlar sonuç?? Hamilelerden cevap alabilirsem çok sevinirim çok tessekkür ederim şimdiden

Erkenden öğrendim adetime 8 .9 gün varken test yapmistim ve çok silik cikmisti ve tekrar 2 gün arayla tekrarladım ama bir rüya etkisinde kalarak başladım bu testlere çünkü beklemiyordum sadece 2 kez ilişki olmuştu ve kan verdim 33. 80 cıktı daha regli günüm de 3 gün sonra sizce iyi mi kızlar sonuç?? Hamilelerden cevap alabilirsem çok sevinirim çok tessekkür ederim şimdiden
Artarsa bi sorun olmaz benim adet günümde beta 1322 çıkmıştı hayırlı olsun sagsalim kucagınıza alırsınız inşallah

Ilk daha bugün yaptim cuma günü regli günüm o gün tekrar tekrarlicam tabiki inşallah artar düşük yasadikdan sonra korkuyorum biraz
Bende kürtaj yasadım bende çok korkuyorum düşük tehlikesi var inşallah yükselir bebişin sagsalim dogar

Ayy çok sevindim canım ne güzel hayırlı olsun geçen ay üzülmüştüm sana olmadı diye şimdi çok mutlu oldum : ) değerin gayet normal canım benim de battan 2 gün önce 32 çıkmıştı 6 gün sonra binlere yükselmişti senin de öyle olacak inşallah geç döllenmeden dolayı düşük çıkıyormuş doktor öyle demişti bana hayırlı olsun tekrar sağ salim kucağımıza alırız inşallah : )

Ayy çok sevindim canım ne güzel hayırlı olsun geçen ay üzülmüştüm sana olmadı diye şimdi çok mutlu oldum : ) değerin gayet normal canım benim de battan 2 gün önce 32 çıkmıştı 6 gün sonra binlere yükselmişti senin de öyle olacak inşallah geç döllenmeden dolayı düşük çıkıyormuş doktor öyle demişti bana hayırlı olsun tekrar sağ salim kucağımıza alırız inşallah : )
Inşallah canım ya çok mutluyum gebelik testinde çok erken ogrenmsitim 8 gün varken 2 gün arayla yaptım koyulaasti bugün de kan testi yaptım işte:) daha 3 günüm vardı hayirlisinolsun sağlıklı olsun başka hiç birşey istemiyorum canım cuma günü tekrar bir kan vercem pazartesi de randevum var doktor dedi gel diye

Back