Merhaba kızlar. Anlam veremediğim bir şeyi size sormak istiyorum.

larissa1990

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
43
12
34
2 yıllık evliyim eşim cinselliğe çokta ilgili değil. Aramızda 10 yaş fark var benim 25 onun 35 yaşı var. Evliliğin başında haftada 2 defa ilişki oluyodu sonra bu haftada 1, 10 günde bire düştü. Sonra hamile kalmak istediğim için hamile kala bileceğim tarihlerde düzenli ilişkimiz oluyodu. Haftada 2-3 kez. Bende yumurtam çatlamıyo kiste çevriliyodu her ay. Bazen olurdu adetin 12-13 cü günü yumurtam o ay için kiste çevrilirdi ve o günden sonra hiç ilişkimiz olmazdı adete kadar hamilelik ola bilmeğeceyi için. Bazen 1 defacık olurdu kendi istediği için. Ve mesele şü ki ben ne zaman istediğimi söylesem ya yorğunum ya da başka behane söylüyo ilişki olmaması için. Yatakta biraz yanaşsam öpsem hemen yorğunluğundan bahs ederdiki ben mesajı alıyim. Hamile kaldıktan sonra doktor ilk 3 ay yasakladı sonrasında eşim istemedi korktuğunu söyleyip. 9 ay boyunca 1-2 kez ilişkimiz oldu. Kırkım çıktıktan 2-3 gün sonra yine yanaştım yine redd etdi halsizim dedi ama 1-2 gün sonra kendi isteğince kabul ettim. 4-5 gün sonra yine ben isteğince yine aynı bahane. Ve böylece devam ediyor kendisi ne zaman isterse o zaman yanaşır bende mal gibi kabul ediyordum.

Ama soracak olursanız bana tavırları çok iyi. Aşırı ilgili güzel sözler söyler kucaklar öper ama o işte ya arzulamıyo ya hevessiz bilemiyorum. Aldatmadığına çok eminim. Başka ne ola bilir. Bana tavsiye verin ne yapa bilirim düzeltmek için.

Evlenmeden önce mutlaka cinsel hayat olması lazım, böyle böyle kendimizi hiç olmayacak adamlara mahkum ediyoruz. Ten uyumu, kimya uyumu böyle piyangoya bırakılacak bir şey değil ki, buyrun işte "ne çıkarsa bahtıma" dediniz ve bahtınıza bu çıktı...

Eşiniz sizin kadar seksüel biri olmayabilir. Herkesin cinsel istek seviyesi aynı olacak diye bir şey yok maalesef. O da böyle biri belki.. Burda kadınların sekse zorlanmasına nasıl karşıysam, erkeklerin zorlanmasına da karşıyım açıkçası.

Kendisine sorduğunuzda "benim cinsel isteğim bu kadar" diyorsa, karşılıklı diyalog kurabiliyorsanız ve size dürüstçe cevap veriyorsa, bence ya buna alışacaksınız... Ya da ayrılıp sizi cinsel anlamda daha mutlu edebilecek birinin arayışına gireceksiniz..

Bazı erkekler iş yerinde çok çok yorgun düştüğü için sekse zaman ayırmayı boşa görüyor bence. Onun yerine uyumayı tercih ediyor. Az yorgun olduğu günlerde de yanaşıyor. 1-2 sene öncesi eşimde de böyle bi durum vardı sonrasında çok şükür çözdük bu problemi çünkü çok yoruluyordu bende aynı şekilde. Şimdi daha rahatız, birbirimize daha güzel zaman ayırabiliyoruz. Eğer benim gibi yorgun olduğunu düşünmüyorsanız konuşun, cinsellik arttırıcı şeyler yemesini sağlayın.

Keşke uyusada o zaman rahatlardım çok yorğun bu gün onun için böyle yapıyor diye. Ama aksine aynı yatakta ben uzanıyorum uyuyorum o ise kitap okuyo gece geç saatlere kadar. Bazen salonda okur yatağa bile gelmez. Aynı vakit girmeyiz yatağa bile. Sanki kitapla evli o kadar kitab aşkı var. Güne bir kitabı okur bitirir.

Bu aslinda bosanma sebebidir ama adam aksi gibi ilgili ve sevgiliymis. Cinsel olarak yetersiz ve siz daha 25 yasindasiniz, ciddi bir konusma yapin derim. Adamin yine gonlu olmayacaksa daha ciddi bi konusma yapin...anladiniz siz.
Ben 25imde kuruyup kalmayi kendime haksizlik olarak gorurdum sanirim ve ilgisi falan umrumda olmazdi.

Ya ten uyumu yok, seninle birlikte olmaktan keyif almıyor, ya da paravan evlilik yapmış bir gay.
Yorgunluk falan hikaye, sabahtan akşama kadar güneşin altında tarlada, inşaatta çalışıp eve geldiğinde karısına haydi bakalım diyen milyonlarca erkek var!

Sizin evlenmeden önce ilişkileriniz olduysa belki sizi tatmin edememekten çekiniyordur.
Bir de üyeliğinizde yaş 33 gözüküyor ben mi yanlış bakıyorum acaba

Yorgunluk bahane değil bence eşim 12 saat yoğun tempolu bir işte çalışıyor ama gayet istekli. Ben üzülüyorum uyu dinlen vs diyorum kendisi benimle dinlendiğini söylüyor.
Sizin eşinizin libidosu düşük kesinlikle. Doktora gitsin çözüm bulsun çünkü uzmanlar sağlıklı bir evliliğin %70i sağlıklı cinsellik diyor. Daha gençsiniz bu şekilde ne kadar daha devam edeceksiniz ki?

uzmanlar sağlıklı bir evliliğin %70i sağlıklı cinsellik diyor.
Böyle bir yüzde/rakam yok yalnız (varsa kaynak gösterirseniz sevinirim)
Her evlilik, her ilişki farklıdır çünkü. Kimi insanların karşılıklı cinsel arzuları düşüktür, ayda yılda bir sevişirler ama müthiş uyumlu ve mutlu bir evlilikleri vardır mesela...

Her erkekte farklı bu durum. Ben bunu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…