• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar. Anlam veremediğim bir şeyi size sormak istiyorum.

Böyle bir yüzde/rakam yok yalnız (varsa kaynak gösterirseniz sevinirim)
Her evlilik, her ilişki farklıdır çünkü. Kimi insanların karşılıklı cinsel arzuları düşüktür, ayda yılda bir sevişirler ama müthiş uyumlu ve mutlu bir evlilikleri vardır mesela...
Her evlilik kendine hastır muhakkak. Her konu için de farklı pek çok örnek vardır illaki. Buraya bir bağlantı bırakıyorum bakmak isterseniz:

Açılmazsa diye de bir ekran görüntüsü ekledim. Kadın doğum uzmanı Gökçen Erdoğan'a ait yazı.

Eklentiler

• IMG_20230810_183829.png
    IMG_20230810_183829.png
    215,3 KB · Görüntüleme: 37
Her evlilik kendine hastır muhakkak. Her konu için de farklı pek çok örnek vardır illaki. Buraya bir bağlantı bırakıyorum bakmak isterseniz:

Açılmazsa diye de bir ekran görüntüsü ekledim. Kadın doğum uzmanı Gökçen Erdoğan'a ait yazı.
Burada bir araştırma veya makale göremedim, normalde böyle istatistiklerin bilimsel araştırma ve verilere dayandırılması gerekir ya.. (Sayfa altında not olarak belirtilir mesela "Bilmemne Üniversitesinin bilmemkaç yıllarında yaptığı araştırma sonuçlarına göre.... diye)
Bu sanırım bahsettiğiniz doktorun kendi fikri.
Teşekkürler yine de ♥️

2 yıllık evliyim eşim cinselliğe çokta ilgili değil. Aramızda 10 yaş fark var benim 25 onun 35 yaşı var. Evliliğin başında haftada 2 defa ilişki oluyodu sonra bu haftada 1, 10 günde bire düştü. Sonra hamile kalmak istediğim için hamile kala bileceğim tarihlerde düzenli ilişkimiz oluyodu. Haftada 2-3 kez. Bende yumurtam çatlamıyo kiste çevriliyodu her ay. Bazen olurdu adetin 12-13 cü günü yumurtam o ay için kiste çevrilirdi ve o günden sonra hiç ilişkimiz olmazdı adete kadar hamilelik ola bilmeğeceyi için. Bazen 1 defacık olurdu kendi istediği için. Ve mesele şü ki ben ne zaman istediğimi söylesem ya yorğunum ya da başka behane söylüyo ilişki olmaması için. Yatakta biraz yanaşsam öpsem hemen yorğunluğundan bahs ederdiki ben mesajı alıyim. Hamile kaldıktan sonra doktor ilk 3 ay yasakladı sonrasında eşim istemedi korktuğunu söyleyip. 9 ay boyunca 1-2 kez ilişkimiz oldu. Kırkım çıktıktan 2-3 gün sonra yine yanaştım yine redd etdi halsizim dedi ama 1-2 gün sonra kendi isteğince kabul ettim. 4-5 gün sonra yine ben isteğince yine aynı bahane. Ve böylece devam ediyor kendisi ne zaman isterse o zaman yanaşır bende mal gibi kabul ediyordum.

Ama soracak olursanız bana tavırları çok iyi. Aşırı ilgili güzel sözler söyler kucaklar öper ama o işte ya arzulamıyo ya hevessiz bilemiyorum. Aldatmadığına çok eminim. Başka ne ola bilir. Bana tavsiye verin ne yapa bilirim düzeltmek için.
Cınsellıgi herkes hayatının merkezine koyacak dıye birsey yok
Onceki ben Cınsellıgi merkezde tutuyordum
Dogumdan sonra onbes gunde bir aklıma gelirse ona bile amaan deyıp gecıyorum 🤣merkezim seks degıl artık
Sarılmak opmek koklamak ihtiyacı hisseder oldum daha cok.

Canım bence sizin eşinizle cinselliğe bakış açınız maalesef farklı. Siz yaşınızın da verdiği heyecanla daha hareketli bir cinsel hayat istiyorsunuz. Cinselliğin sizin için ilişkide odak noktası olması çok normal. Eşiniz de muhtemelen sizden yaş olarak da daha olgun bir bey olduğu için daha kişisel gelişim odaklı bakıyor hayata. Bu çerçevede bir konuşma yapabilirsiniz kendisiyle. Bunun sonucunda muhtemelen anlayışla karşılayıp sizi tatmin etmeye çalışacaktır. Eğer öyle olmazsa da zaten hayata bakış açımız farklı deyip ayrılmak istemeniz daha mantıklı.

Bu konuda çok yorum yapamam can sıkıcı. İnsan kendi söylemesi ile de olmaz arzulanmak her kadını mutlu eder ilişkinin kendisinden bile mutlu eder.
Ya düzeltir kendini ya ayrılmak durumunda kalabilirsin çünkü hep yarım hissedersin doyum çok önemli.

35 yaşında evlenen bir adamın daha önce hiç deneyimi olmaması da bana garip geldi

Cinsellik olmadan bir süre sonra tartısmaya bile baslarsınız.Çünkü cinsellik bence insanı her yönden mutlu eder.İsteklerinizi söyleyin, uyum çok önemli.Nereye kadar bu şekilde devam edebileceksin?

Back