Piercing, Hızma Merhaba.. Kaş yada dudak delimi için yardımcı olabilir misiniz?

Rockk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
15
0
Kızlar kaş yada dudağımı deldirmek istiyorum. ama arada kaldım hangisi daha yakışır falan yada hangisi daha çok acır? Ankarada yaşıyorum ve bana güvenilir bi yer söyleyebilirmisiniz?

kızlar bakıyosunuz ama cevap vermiyosunuz .. yardımcı olurmusunuz lütfen..

Kaş. Karizmatik gelmiştir hep bana dudaktansa pek hoşlanmıyorum. Aklımda bin türlü komplo üretip tiksindirdim sanırım kendimi:KK1:

Ben kadinlara dudak piercingini yakistiriyorum. Özellikle dudagin kenarina cok hos oluyor. Ben 3 senedir dudagimin tam altinda kullaniyorum ve hic bikmadim, ufak tefek problemleri olmasa hic cikarmam cok seviyorum. Kas piercingi eskiden hosuma giderdi ama artik begenmiyorum, erkeklere daha cok yakisiyor bence.
Dudak hic acimiyor, igneyi ilk batirdiklarinda sinek isirigi gibi bir aci hissediyorsun o kadar. En cabuk iyilesen yer dudak, bol kan damari var cünkü.
Kasi bilemem ama bir arkadasim hic acimadigini söylemisti.

bence dudağını deldir. tehlikeli bir bölge değil, acımıyor ve de kaş gibi klişe değil. dikkat çekiciliği var.:KK55:

Bende dudağımı deldirmek istiyorum ama bi süre sonra sıkılacağımdan eminim iz kalır diye cesaret edemiyorum

Cevaplar için teşekkür ederim. Dudağımı deldircem gibi görünüyo :)))

Ben kadinlara dudak piercingini yakistiriyorum. Özellikle dudagin kenarina cok hos oluyor. Ben 3 senedir dudagimin tam altinda kullaniyorum ve hic bikmadim, ufak tefek problemleri olmasa hic cikarmam cok seviyorum. Kas piercingi eskiden hosuma giderdi ama artik begenmiyorum, erkeklere daha cok yakisiyor bence.
Dudak hic acimiyor, igneyi ilk batirdiklarinda sinek isirigi gibi bir aci hissediyorsun o kadar. En cabuk iyilesen yer dudak, bol kan damari var cünkü.
Kasi bilemem ama bir arkadasim hic acimadigini söylemisti.

Çok teşekkür ederim ilgin için. Dudak piercingi yaptırcam ama ne gibi sorunlar doğruyo. Şişmesi falan çok oluyomu acaba ? Bide ankarada yaşıyosanız piercing yaptırdığınız yerden memnun kaldıysanız eğer söylermisiniz, çok sevinirim..

Kaş. Karizmatik gelmiştir hep bana dudaktansa pek hoşlanmıyorum. Aklımda bin türlü komplo üretip tiksindirdim sanırım kendimi:KK1:

Aslında bende kaş istiyodum ama kaşlarım ince olduğu için güzel durmaz diye dudağımı deldirmeye karar verdim.. :))

Çıkarınca iz kalır ama o kadar göze batan bi iz kalcağını sanmıyorum..

Bi arkadaşım çıkarmıştı dediğiniz gibi göze batan bi iz değildi ama kendisi esmer
Ben beyaz tenliyim cesaret edemeyeciğim sanırım :-)

Son düzenleme:
Bi arkadaşım çıkarmıştı dediğiniz gibi göze batan bi iz değildi ama kendisi esmer
Ben beyaz tenliyim cesaret edemeyeciğim sanırım :-)

:KK70: valla bi kere geliyoruz dünyaya insan yapmak istediklerini yapmalı diye düşünüyorum o yüzden ben ankarada güvenilir bi yer bulduğumda dudak piercingi yaptırcamm :KK70:

aynı anda hem kaş hem dudak piercingi kullanan biri olarak söylüyorum.yüz hatlarınız keskin ise burun ,çene gibi, kesinlikle kaş diyorum.
ama bebeksi bir yüze sahipseniz dudak çok hoş duruyor.ben çıkarttım ikisinide aradan 2 yıl geçmesine rağmen iz var.kaşım hala kapanmadı.dudaktaki delik belli ama o kapandı.acımıyor ayrıca:)

bende dudak piercing var delimi oldukca basit tabı kı profesyoneline gidersen. acımamıstı sınek ısırıgı gıbı birşey iyileşme süreci cok çnemli temiz olmalı iyileştiten sonrası kolay halka mı takarsın yoksa top percing mi sana kalmıs kesınlıkle cok farklı ben cok seviyorum iki yıl . ileride de cıkarmayı düşünmüyorum :)

Bence dudak daha hoş :KK8: Deride sarkma olmadığı sürece kapanıyormuş diye duydum ama varsa da göze batmayacak kadar ufak bir iz kalıyormuş

Dilimde, burnumda ve çenemde piercing vardı. Hepsini çıkardım şimdi sadece göbeğimdeki duruyor. Çeneme yaptırdığım yerde ufacık biz iz kaldı ama pek belli olmuyor. Tek sorun bir süre sonra orada bir kıl çıktı. Alıyorum tekrar çıkıyor ben de bıyık alır gibi rutin olarak onu da alıyorum artık. Beyaz tenliyim. Belki herkeste olmamıştır ama bende böyle bir şey oldu işte. Burnumda böyle bir sorun olmadı ama.

Kaşını deldir.
Hangisi daha çok acır konusuna gelirsek dudağını deldirirken en ufak bi acı dahi hissetmiyosun.

X