• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar asilama fiyatlarını öğrenebilirmiyim ve her denemedemi ucret oduyoruz lutfen yardimci olun

Cocuklukaski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
2
0
1
26
Hanımlar aşılama olmak istiyorum fiyatlarını merak ediyorum birde her denemese mi ücret ödüyoruz lütfen yardım edin

Merhaba banada nasipse bu cuma günü kontrol sonrası aşılama yapılcak bana izmir mavişehirde özel bir klinikde 2000 tl fiyat verdiler
Selamlar ben de aşılama yaptırmak istiyorum da siz hangi klinikte yaptırdınız acaba memnun kaldınız mı cevaplarsanız çok sevinrim teşekkürler...

Mart' ta İstanbul Bezmialem Tıp Fakultesi'nde aşılama yaptırdım. 1400TL aşılama ücreti, yaklaşık 1000TL de ilaçlara ödedik.

Selamlar ben de aşılama yaptırmak istiyorum da siz hangi klinikte yaptırdınız acaba memnun kaldınız mı cevaplarsanız çok sevinrim teşekkürler...
Mavişehirde stella klinik de yaptırdım dr nurdan yıldız yaptı.Ben 1,5 yılda 3 tane doktor değiştirdim ve içime sinen tek doktor diyebilirim.

Mavişehirde stella klinik de yaptırdım dr nurdan yıldız yaptı.Ben 1,5 yılda 3 tane doktor değiştirdim ve içime sinen tek doktor diyebilirim.
Teşekkür ederim 🤗 aşılamanız yapıldı mı peki güzel haberlerinizi alırız insallah

Evet yapıldı cumartesi günü İNŞALLAHHH güzel haberleri vermek banada nasip olur isteyen herkesede nasip olur benim biraz sıkıntılı çünkü durumum ama ALLAH tan umut kesilmezmiş
İnşallah Allah bu mübarek günde dualarımızı duyar :dua: tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eder bizlere :anneadayı::anne: güzel sonucunuzu bekliyor olacağım ben de bayram sonrası aşılama düşünüyorum insallah bu sefer tutar.. ilk mi sizin ki

İnşallah Allah bu mübarek günde dualarımızı duyar :dua: tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eder bizlere :anneadayı::anne: güzel sonucunuzu bekliyor olacağım ben de bayram sonrası aşılama düşünüyorum insallah bu sefer tutar.. ilk mi sizin ki
Aminnn inşallah rabbim isteyen her kuluna nasip eder bizlerede nasip eder☺️ Mutlaka haber vericem 🤗 evet ilk defa yaptırdım işin kötü tarafı bendeki sorunları gittiğim hiçbir doktor farketmedi bi tek nurdan hanım anladı ve tedaviye başladı 1,5 yılım heba oldu ama herşey de bir hayır vardır nasip bu zamanaymış

Aminnn inşallah rabbim isteyen her kuluna nasip eder bizlerede nasip eder☺ Mutlaka haber vericem 🤗 evet ilk defa yaptırdım işin kötü tarafı bendeki sorunları gittiğim hiçbir doktor farketmedi bi tek nurdan hanım anladı ve tedaviye başladı 1,5 yılım heba oldu ama herşey de bir hayır vardır nasip bu zamanaymış
Allah iyi ki karşınıza çıkarmış 1.5 yıl gecmis ama olsun sorunu anlamış ya önemli olan o simdi hayırlısyla hamileligini ögrenirsin canım dua edicem :dua: :anneadayı:

Allah iyi ki karşınıza çıkarmış 1.5 yıl gecmis ama olsun sorunu anlamış ya önemli olan o simdi hayırlısyla hamileligini ögrenirsin canım dua edicem :dua: :anneadayı:
ALLAH razı olsun çok ihtiyacım var dua ya canımm inşallah sende hamiş olursun bende hepimiz için dua edicem 🤲🏻

ALLAH razı olsun çok ihtiyacım var dua ya canımm inşallah sende hamiş olursun bende hepimiz için dua edicem 🤲🏻
Benim aşılamada haziranın ilk haftası gibi olur büyük ihtimalle 🤲🏻 insallah senin arkandan ben de hamileyim haberi veririm buradan 😍 dua edicem insallah bebisin tutunmustur :dua:

Back