merhaba hocam

adya88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
492
301
36
daha önceleri de size yazmıştım. 8 yıl sonra normal yolla hamile kaldım.ne yazık ki doktorum gelişmemiş teşhisi koydu ve ben kürtaj oldum 4 gün önce.size sorum şu hocam: doktorum' bebeğin yerini beğenmiyorum ' demişti rahme tutunmuştu fakat beğenmemişti bide nasıl yani diye sorduğum da dış gebelik olmadığını fakat KAS İÇERİSİNE yerleşmiş olabileceğini söylemişti. ben bu meseleyi çok merak ediyorum hocam bu ne demek yani kas içerisine yerleşmek? ben tekrar hamile kalabilecek miyim,şansım ne kadar? hamile kaldığım da tekrar aynı şeyi yaşamamak adına ne yapabilirim? yardımınıza ihtiyacım var.rica etsem beni bilgilendirir misiniz? teşekkür ederim....

Merhabalar : Gebelıgın tutunması ancak ilerıye gıdememesı( saglıklı rahım ıcı gebelık elde edılememesı ) durumunda arastırılması gereken bazı tetkıkler mevcut. Rahım ıcıne aıt dogustan gelen veya sonradan olusan bır problem olup olmadıgını anlamak ıcın ayrıca tuplerın durumunu belırlemek ıcın rahım tup fılmı kontrol edılmelıdır. Ardından rahım ıcıne hısteroskopı denılen kamera sıstemı ıle gırılerek rahım içini kontrol etmekte fayda var. Pıhtılasma - bay ve bayan karyotıp analızlerı yapılmalıdır. 8 yıl gıbı uzun bır surede gebe kalınmasının da ( oldukca uzun ) arastırılması ve bu yonde tedavı yolunun belırlenmesı gereklıdır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…