Tüp Bebek Merkezleri Merhaba herkese izmirde tüp bebek tedavisinde kullanilan CETROTIDE yada GONAPEPTYL bulamiyoruz lütfen bilenler yorumda bulunabilirmi.

Merhaba cetrotide piyasada yok malesef.. oxotide satıyorlar muadili.. doktorunuz kabul ederse onu arayın belki daha kolay bulunur.. ayrıca Ege üni hastanesi irenbe yada medical in karşısında ki eczaneleri arayabilirsiniz..

Canm iki hafta önce kadar bizde aradık İzmir de gonapeptyl i. Neredeyse 50 eczane ye girip çıkmışizdir.tam kutu olarak değil de tek tek olarak bulduk 2 tane yeterli demişti doktorum.o şekilde hepsine sorarak bulduk Alsancak takı eczane lerden.

Fulya Acıbadem karşısında Nispet eczanesinde gonapeptyl vardı diğer ilacı bilmiyorum arayıp sorun isterseniz Ümraniye Şerifali de Pelin eczanesinde yine gonapeptly vardı ellerinde

Herkese yorumlari icin tesekkurler yarinda izmir ege universitesi civarlarina bakacagim yine yazarim
Merhaba elimde 2. Tüp bebek raporumdan kalan ilaçlarım var
13 gonalf
11 cetrotide
1 gonapepty
1 ovitrelle
2. Deneme de olumlu sonucu aldım şükür bunlar elimde kalanlar uygun fiyatlı yardımcı olmak isterim 🌸

Ben bursadayım tedavim için elimde 8 adet cestotide var eğer kullanılmazsa ihtiyacı olana verebilirim. Daha durumum belli değil ama belli olunca buraya yazarım mutlaka
Lütfen cewap werin iğne lazım
Ben bursadayım tedavim için elimde 8 adet cestotide var eğer kullanılmazsa ihtiyacı olana verebilirim. Daha durumum belli değil ama belli olunca buraya yazarım mutlaka
şüfen warsa bana ulaşın alayım acil lazım

X