Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba hanımlar
- Konu Sahibi kubradr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evli erkek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.659
- 333
+1Eee dulsun senden hevesini alıp tekrar karısına dönmek istiyor klasik türk erkeği düşüncesi sizin gibiler yüzünden bu düşünce oluşmuş dul kalmaya korkuyo insan edebinle otur ahlaklı yasa ..git bekar adamlarla konuş konusacaksan
- 18 Eylül 2016
- 550
- 1.013
- 23
Umarım nickinizin sonundaki dr doktor olduğunuz anlamına gelmiyodur, umarım fakesinizdir. Güya Eğitimli ve iş güç sahibi bi kadının kendine böyle bi konumu yakıştırabilmesi inanılmaz hayal kırıcı. Üstelik üslubunuz ve diğer üyelere ifadeleriniz de çok çirkin. Fake olmanızı umuyorum. Ama eğer gerçekseniz de sizi allah'a havale ediyorum, o sizin nasıl akıllanacağınızı bilir. Keşke akıllanırken üç masum çocuk ve bir kadını üzmeden akıllansanız.
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.891
- 1.423
- 60
- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
Bizeneyse yazma buraya duzgun konus 23 yasindasin ama konusmasini bilmiyosunhayırdır derdin ne ya kendine gel artık sanane arkadaş benim hayatımdan
- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
Sana burda yapilan yorumlar inan cok cok az bile
Adamla iliskim yok yavas olun demissin illa evli adamin koynuna girince mi iliski olacak
Adam sana ilgi duyuyo karisini aldatmayi dusunuyo benim ol diyo ama sen gorusmeye devam ediyosun aldatmak sadece yatakta olmaz kimi insanin namusu da karakteridir
3 cocuklu sana ilgisi olan adamla gorusmek hosuna gidiyor o evdeki kadinin yerine koyamiyosun kendini
Resmen araniyosun sen sonunda teslimde olursun var o potansiyel
Adamla iliskim yok yavas olun demissin illa evli adamin koynuna girince mi iliski olacak
Adam sana ilgi duyuyo karisini aldatmayi dusunuyo benim ol diyo ama sen gorusmeye devam ediyosun aldatmak sadece yatakta olmaz kimi insanin namusu da karakteridir
3 cocuklu sana ilgisi olan adamla gorusmek hosuna gidiyor o evdeki kadinin yerine koyamiyosun kendini
Resmen araniyosun sen sonunda teslimde olursun var o potansiyel
- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 31
- 14 Ocak 2016
- 381
- 386
- 103
Sen şimdi aslında bunu ilk duyduğunda ben senin bildiğin kadınşardan değilim sen beni ne olarak gördün tanıdın da bana bunu yakıştırdın deyip bir de tokat patlatmalıydın ama yapamamışsın ....sana ne iyiliği dokunursa dokunsun onun Hakkı okkalı bir tokattı ... Baştan beri Bi gözü varmış belli ki sizde .ve siz hala da ne yapmalıyım diye soruyorsanız kusura bakmayın da o Ada'm kendinde bu Hakkı bulmasına sebep sizsiniz gibi
- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Yazık kendini de bizide kandırmaya çalışıyorsunşimdi size bi sıkıntımı anlatcam ben 23 yaşındayım ve dulum bi akrabamız var 38 yaşında görüşüyoruz o evlı ve 3 çocuğu var ben arkadaş kalalım istiyorum ama dinlemiyo sevgilim ol is tiyokarısından daha çok sevdini benim yanımda mutlu olduğnu bende mutluyum ama ısrarla evli olduğnu sevsem bile böle bişeyi yapamıycamı sölüyorum hiç görüşme diyceksiniz ouda yapamıyorum çnkü hep ynmdaydı her derdime koştu arkamı dönemiyorum ama o herşyi ben kabul ediyorum eşimide ben aldatıyorum suç benim benim ol diyo napmam lazım bilemedim
- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- 30 Eylül 2016
- 502
- 1.052
- 28
Aynen canım bence de klasik konular sıktı yahu.Bir KK klasiği
Hanımlar bence konu fake