• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba hanımlar

Eee dulsun senden hevesini alıp tekrar karısına dönmek istiyor klasik türk erkeği düşüncesi sizin gibiler yüzünden bu düşünce oluşmuş dul kalmaya korkuyo insan edebinle otur ahlaklı yasa ..git bekar adamlarla konuş konusacaksan
+1

Umarım nickinizin sonundaki dr doktor olduğunuz anlamına gelmiyodur, umarım fakesinizdir. Güya Eğitimli ve iş güç sahibi bi kadının kendine böyle bi konumu yakıştırabilmesi inanılmaz hayal kırıcı. Üstelik üslubunuz ve diğer üyelere ifadeleriniz de çok çirkin. Fake olmanızı umuyorum. Ama eğer gerçekseniz de sizi allah'a havale ediyorum, o sizin nasıl akıllanacağınızı bilir. Keşke akıllanırken üç masum çocuk ve bir kadını üzmeden akıllansanız.

Sana burda yapilan yorumlar inan cok cok az bile
Adamla iliskim yok yavas olun demissin illa evli adamin koynuna girince mi iliski olacak
Adam sana ilgi duyuyo karisini aldatmayi dusunuyo benim ol diyo ama sen gorusmeye devam ediyosun aldatmak sadece yatakta olmaz kimi insanin namusu da karakteridir
3 cocuklu sana ilgisi olan adamla gorusmek hosuna gidiyor o evdeki kadinin yerine koyamiyosun kendini
Resmen araniyosun sen sonunda teslimde olursun var o potansiyel

Yaptığın çok yanlış bir davranış ne diye evli çocuklu adamlarla birlikte olursunuz çok mu zor dengine uygun birini bulmak edep aZcık sizin gibiler sayesinde evlilikten korkar olduk

Sen şimdi aslında bunu ilk duyduğunda ben senin bildiğin kadınşardan değilim sen beni ne olarak gördün tanıdın da bana bunu yakıştırdın deyip bir de tokat patlatmalıydın ama yapamamışsın ....sana ne iyiliği dokunursa dokunsun onun Hakkı okkalı bir tokattı ... Baştan beri Bi gözü varmış belli ki sizde .ve siz hala da ne yapmalıyım diye soruyorsanız kusura bakmayın da o Ada'm kendinde bu Hakkı bulmasına sebep sizsiniz gibi

şimdi size bi sıkıntımı anlatcam ben 23 yaşındayım ve dulum bi akrabamız var 38 yaşında görüşüyoruz o evlı ve 3 çocuğu var ben arkadaş kalalım istiyorum ama dinlemiyo sevgilim ol is tiyokarısından daha çok sevdini benim yanımda mutlu olduğnu bende mutluyum ama ısrarla evli olduğnu sevsem bile böle bişeyi yapamıycamı sölüyorum hiç görüşme diyceksiniz ouda yapamıyorum çnkü hep ynmdaydı her derdime koştu arkamı dönemiyorum ama o herşyi ben kabul ediyorum eşimide ben aldatıyorum suç benim benim ol diyo napmam lazım bilemedim
Yazık kendini de bizide kandırmaya çalışıyorsun

Uyanık erkekler, saftirik kadınlar!

Bir de dulsun! Hangi evli erkek, sevgilisine 'karımı seviyorum, boşanmıycam ama sen yine de benim hayatımda ol' der.

Cevap 'hiçbiri'

Az akıllı ol ya, azıcık kullan beynini.

Back