- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.993
- 208
Kocama aşığım allah a şükür evli adama değilbende yaparım canımm senide kaşar diye atarım içine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocama aşığım allah a şükür evli adama değilbende yaparım canımm senide kaşar diye atarım içine
görüşüyoruz diyosun ne diyeyim.iyi okurmusun o yazdımı adamla ilişkim var yazmıyo onu üzmeden nasıl hallederim gibi bi soru bu
E o zaman sorunda yok sen yoluna o yolunaarkaaşlar tekrarlatmayın adamla ilişkimm yokkkk .... seviyeli yapın şu yorumları
Evet suç senin. Böyle konuşması hoşuna gidiyor bence. Ne hadle böyle konuşuyor seninle. Hadi bir kere dedi orada ağzının payını vermen lazımdı. Dulum diyerek kendine acıma. Kendine göre birini bul ne yaparsan yap ama evli adamdan uzak dur hele ki akrabanmış bu nasıl bir şey yahu?!şimdi size bi sıkıntımı anlatcam ben 23 yaşındayım ve dulum bi akrabamız var 38 yaşında görüşüyoruz o evlı ve 3 çocuğu var ben arkadaş kalalım istiyorum ama dinlemiyo sevgilim ol is tiyokarısından daha çok sevdini benim yanımda mutlu olduğnu bende mutluyum ama ısrarla evli olduğnu sevsem bile böle bişeyi yapamıycamı sölüyorum hiç görüşme diyceksiniz ouda yapamıyorum çnkü hep ynmdaydı her derdime koştu arkamı dönemiyorum ama o herşyi ben kabul ediyorum eşimide ben aldatıyorum suç benim benim ol diyo napmam lazım bilemedim
Cesaret değil aşka inancı olan kk üyeleri aradın ama evli adama bulamazsın yan dükkana bak bacım senhepinizee cevaplaınızzz içinn sonsuz teşekkürler belkide haklısınız hiç görüşmemem lazımdı şundada haklısınız evet 2. kadınım benim size yazmamın sebebi bi cesaretti belki
Ya meraktan soruyorum 23 yaşındaymışsın 40 ına merdiven dayamış adam da ne buldun ?hepinizee cevaplaınızzz içinn sonsuz teşekkürler belkide haklısınız hiç görüşmemem lazımdı şundada haklısınız evet 2. kadınım benim size yazmamın sebebi bi cesaretti belki
O cesareti rulo yapar boyle yedirirler adama işte..ikinci kadin olacakmış fikir soruyor burda.ne diyecektik?Koş adamın yuvasını yık??hepinizee cevaplaınızzz içinn sonsuz teşekkürler belkide haklısınız hiç görüşmemem lazımdı şundada haklısınız evet 2. kadınım benim size yazmamın sebebi bi cesaretti belki
Çok basit para para para..Ya meraktan soruyorum 23 yaşındaymışsın 40 ına merdiven dayamış adam da ne buldun ?
ağır gel ya kocan seni aldatmış heralde hıncını benden mi alıyonO cesareti rulo yapar boyle yedirirler adama işte..ikinci kadin olacakmış fikir soruyor burda.ne diyecektik?Koş adamın yuvasını yık??
Bir bitmediniz zaten.!
çüüüşşşş paralar sana ........Çok basit para para para..
Kocası aldattıysa sizin gibiler yüzünden bitmek bilmediniz biağır gel ya kocan seni aldatmış heralde hıncını benden mi alıyon
Himm nasıl bildin.ölene kadar sen ve senin gibiler benim düşmanım.napican?ağır gel ya kocan seni aldatmış heralde hıncını benden mi alıyon