• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba hanımlar

Evli adamla arkadaş kalalim ne demek? Bir de oyle bir sey soylemissin. Adama hayir demiyorsin biraz daha ısrar et demek istiyorsun.

Kocayla birlikte beyninide mi boşadın? Böyle soruyu sormayı bırak dusunmen bile hata. Kendini ne konuma soktugunun farkindasindir sende. Başkası sana anlatsa bu olayi ne dusunurdun senin yerinde olan kadın için? Bu rezilligi kendine reva goruyorsan git evli 3 çocuğu olan bir adamla ol.

Siz hala ne yapayim diyorsaniz zaten 2.kadin olmayi kabul etmissiniz bile.
Yapacaginiz su ben sizi abi gibi gordum ama niyetiniz farkliymis defolll hayatimdan diyeceksiniz.
Sakin ha bir insanin yuvasina dahil.olmaya calismayin buna izin de vermeyin neferet ediyorum 2.kadinlardan ve esini aldatan pisliklerden..

hayırdır derdin ne ya kendine gel artık sanane arkadaş benim hayatımdan

Senin rezil hayatının meraklısı değiliz de aldatılan bir kadına ve üç evlada olan sağduyumuzdan belki aklını başına alırsın diye yorum yapıyoruz.

Tabi canım günahı adamın boynuna zira sizde akıl terk-i diyar!!!:bicak:
Çok istiyorsa boşanır adam gibi gelir evlenir sizinle yada ne istiyorsa yaşar ama böylesi daha güzel,biriyle cilvelesiyor,diğerinin yatağına giriyor,ohh ne güzel hayat,niye boşansın ki degil mi?
Yapmayın yahu,memlekette bekar adam mı yok,gidip bu pis heriflerle takılıyorsunuz.

Back