- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen soruma cevap ver arada kuşak farkı var ortak neyiniz olabilir ki arkadaş diyebilmen içinağır gel ya kocan seni aldatmış heralde hıncını benden mi alıyon
Ya da dur ya banlanayim değer bu uğurda.çüüüşşşş paralar sana ........
hayırdır derdin ne ya kendine gel artık sanane arkadaş benim hayatımdanMune allah rızası için ne olur şu üyeyi banla ne olur ilk kez bir konuda elim ayağım titriyor.
Şimdi ağzıma geleni sayacagim olan bana olacak..
ağır gel ya kocan seni aldatmış heralde hıncını benden mi alıyon
Sanane diyeceksen niye konu açtın?Birazdan bani yiyince alırsın cevabını gerçi.hayırdır derdin ne ya kendine gel artık sanane arkadaş benim hayatımdan
O zaman bas git burada işin ne bildiğini okuyacaksanhayırdır derdin ne ya kendine gel artık sanane arkadaş benim hayatımdan
Iliskin yokta nasil karimdan daha cok seviyorum seni aldatiyorsam ben aldatiyorum karimi diyor kimden aliyor bu adi bu cesareti?arkaaşlar tekrarlatmayın adamla ilişkimm yokkkk .... seviyeli yapın şu yorumları
hayırdır derdin ne ya kendine gel artık sanane arkadaş benim hayatımdan
iyi okurmusun o yazdımı adamla ilişkim var yazmıyo onu üzmeden nasıl hallederim gibi bi soru bu
+1usagicim ))Ah canım ya buradan ekmek çıkar sandı yok yavrum burası kadınlar kulübü metresler kulübü değil