merhaba hanımlar

Kusura bakma da adam seni hafif görmüş ben bunu kafalarım demiş yanında olmuş sadece "menfaati" için. Sen de bunu yiyorsun, adam tezgahı iyi yere açmış o belli. Ama hiç mi aklına gelmiyor acaba seks için mi sorusu? Yok zor gününde yanında olmuş yok kalbini kıramazmış bilmem ne. He canım kıyamıyorsan bu uğurda yuva bile dağıtabilirsin vefa önemli bir şey.

Sen bir kere 23 yaşında bir kadın olarak, senden yaşça büyük evli anne olan Mayflower75 ve sana insanca hatanı gösteren Disipline Girmis BirKadin 'ya karşı uslubunu düzelt. Ne demek seni kocan aldattı herhalde demek? Sana mı kaldı bunu sormak? Evli olan bayanlar olarak, "aferin öok doğrusun" diyecek kdar haysiyeti kaybetmedik. O adam benim ol diyecek yüzü bizden değil, senden buluyor bunu unutma. Dilerim siz hep sizin gibilerle karşılaşın da, ne olduğunuzu daha iyi anlarsınız. Ayrıca KİB'leyin cevapları arkadaşlar.

@Mune müdürüm, el atın lütfen

Gel kusacam üstüne

Biz bence baştan yanlış yaptık. sadece kiblemeliydik. o zaten kararını vermiş.Vicdanını rahatlatmak için bir kaç destek alırım diye düşünmüş.

Teşekkürler tatlım. Bunun gibilere denecek çok şey varda burada yazılmıyor işte. Neyse anlayan anlamıştır zaten:)

Konu sahibi al eline telefonu ara o seref yoksununu karisina yuvasina sahip ciksin.beni bir daha arama de numarasinida engelle
Eger o adamin metresi olursan yaziklar yaziklar olsun

Dilin yazım tarzın farklı bir bayandan.Sanki hayal kurarak yazmışsın .Erkek üyesin amacın dalga geçmek.

adamı üzmeden nasıl bitirceğini mi düşünüyorsun cidden ?
adamın üzüleceği kanaatine nerden vardın ki ?
sen olmassan ayşe olur fatma olur adama ne farkeder sanıyorsun ..
evli adamların hayatlarına giren şu 2.kadınların kendilerini bir halt zannetmesine çok gülüyorum yahu..
klasik evli adam yalanlarına inanan akıllı kadın yoktur !

Konu sahibi al eline telefonu ara o seref yoksununu karisina yuvasina sahip ciksin.beni bir daha arama de numarasinida engelle
Eger o adamin metresi olursan yaziklar yaziklar olsun

Yazık öyle deme şimdi çok üzülür,hem adama arkasını dönemiyormuş çok seviyorlarmış birbrirlerini.
Sevenleri ayırmayalım demi..

yaf arkadasim iliskim yok diyorsun ama resmen flörtdesiniz siz!

Ve üzgünümki erkeklerdeki bu rahatligi bu piskinligi sizin gibiler sagliyor.
evli bi erkekle neyin arkadasligini yapiyorsunuz?! Sizin kocalarinizin kadin arkadasi olsa demediginizi birakmazdiniz...

Al gülüm ver gülüm. Kullanıldığına değmez. Akıllı ol diycem ama..

Benimde imdadıma yetişen bir abi vardı ve kaç tane çocuğu vardı. Fakat o niyeti bozmuş ya da zaten bozuktu ben farkında değildim. Öğrenir öğrenmez tüm alakamı kestim. Aklımda bir dk bile tereddüt olmadı. Edebini bilen bilir ve bu işlere hiç karışmaz, başkalarının hayatlarını karartmaz! Bu gün onun eşine, yarın sana

Hahaha evet ya bak bu süper bir cevaptı öptüm seni

Ne yapmaniz lazim soyleyim. Bir kere sevisirseniz adam bir daha tanimaz seni. Neticede uzulmemiste olur .

Ne saniyosunuz ki ya. Adam sen olmasan kahrindan olur mu? Sen olmasan baskasi olur. Netice ortalik senin gibilerle dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…