- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
Hay canım benim yaBan yemeden yazayım. Üslubundan ve verdiğin cevaplardan belliki sen ikinci kadın olarak yaşamayı sonuna kadar hak ediyorsun aklı başında hiç bir adam seni eş diye koluna takmaz zaten.hadi şimdi ikile!
şimdi size bi sıkıntımı anlatcam ben 23 yaşındayım ve dulum bi akrabamız var 38 yaşında görüşüyoruz o evlı ve 3 çocuğu var ben arkadaş kalalım istiyorum ama dinlemiyo sevgilim ol is tiyokarısından daha çok sevdini benim yanımda mutlu olduğnu bende mutluyum ama ısrarla evli olduğnu sevsem bile böle bişeyi yapamıycamı sölüyorum hiç görüşme diyceksiniz ouda yapamıyorum çnkü hep ynmdaydı her derdime koştu arkamı dönemiyorum ama o herşyi ben kabul ediyorum eşimide ben aldatıyorum suç benim benim ol diyo napmam lazım bilemedim
Biz bence baştan yanlış yaptık. sadece kiblemeliydik. o zaten kararını vermiş.Vicdanını rahatlatmak için bir kaç destek alırım diye düşünmüş.Sen bir kere 23 yaşında bir kadın olarak, senden yaşça büyük evli anne olanMayflower75 ve sana insanca hatanı gösteren Disipline Girmis BirKadin 'ya karşı uslubunu düzelt. Ne demek seni kocan aldattı herhalde demek? Sana mı kaldı bunu sormak? Evli olan bayanlar olarak, "aferin öok doğrusun" diyecek kdar haysiyeti kaybetmedik. O adam benim ol diyecek yüzü bizden değil, senden buluyor bunu unutma. Dilerim siz hep sizin gibilerle karşılaşın da, ne olduğunuzu daha iyi anlarsınız. Ayrıca KİB'leyin cevapları arkadaşlar.
@Mune müdürüm, el atın lütfen
Teşekkürler tatlım. Bunun gibilere denecek çok şey varda burada yazılmıyor işte. Neyse anlayan anlamıştır zaten:)Sen bir kere 23 yaşında bir kadın olarak, senden yaşça büyük evli anne olanMayflower75 ve sana insanca hatanı gösteren Disipline Girmis BirKadin 'ya karşı uslubunu düzelt. Ne demek seni kocan aldattı herhalde demek? Sana mı kaldı bunu sormak? Evli olan bayanlar olarak, "aferin öok doğrusun" diyecek kdar haysiyeti kaybetmedik. O adam benim ol diyecek yüzü bizden değil, senden buluyor bunu unutma. Dilerim siz hep sizin gibilerle karşılaşın da, ne olduğunuzu daha iyi anlarsınız. Ayrıca KİB'leyin cevapları arkadaşlar.
@Mune müdürüm, el atın lütfen
olmuş zaten.Konu sahibi al eline telefonu ara o seref yoksununu karisina yuvasina sahip ciksin.beni bir daha arama de numarasinida engelle
Eger o adamin metresi olursan yaziklar yaziklar olsun
Konu sahibi al eline telefonu ara o seref yoksununu karisina yuvasina sahip ciksin.beni bir daha arama de numarasinida engelle
Eger o adamin metresi olursan yaziklar yaziklar olsun
Hahaha evet ya bak bu süper bir cevaptı öptüm seniadamı üzmeden nasıl bitirceğini mi düşünüyorsun cidden ?
adamın üzüleceği kanaatine nerden vardın ki ?
sen olmassan ayşe olur fatma olur adama ne farkeder sanıyorsun ..
evli adamların hayatlarına giren şu 2.kadınların kendilerini bir halt zannetmesine çok gülüyorum yahu..
klasik evli adam yalanlarına inanan akıllı kadın yoktur !
Konu sahibi sen ne bicim konusuyosun ya hem yaptigin sey mantkli degik hemde yorum yapana laf atiyosun saygili ol birazhop hop ya biraz seviyeli bu nedir ağır olun biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?