hiç görüşme diyceksiniz ouda yapamıyorum
iyi okurmusun o yazdımı adamla ilişkim var yazmıyo onu üzmeden nasıl hallederim gibi bi soru bune yapmam lazım mı diyorsunuz birde!
Adam evli evli !
Nasıl insanlarsınız ya.
hiç mi görmüyorsunuz burda aldatılan kadınların yaşadıklarını , hislerini , üzüntülerini
yuhhhh!!
ne derrsen de :)e ne diyelim mahmut mu diyelim...
Hem akraba hem evli hem üç çocuklu..sende hem genç hem dul hem fırsatçı hem ikinci kadın hem....şimdi size bi sıkıntımı anlatcam ben 23 yaşındayım ve dulum bi akrabamız var 38 yaşında görüşüyoruz o evlı ve 3 çocuğu var ben arkadaş kalalım istiyorum ama dinlemiyo sevgilim ol is tiyokarısından daha çok sevdini benim yanımda mutlu olduğnu bende mutluyum ama ısrarla evli olduğnu sevsem bile böle bişeyi yapamıycamı sölüyorum hiç görüşme diyceksiniz ouda yapamıyorum çnkü hep ynmdaydı her derdime koştu arkamı dönemiyorum ama o herşyi ben kabul ediyorum eşimide ben aldatıyorum suç benim benim ol diyo napmam lazım bilemedim
arkaaşlar tekrarlatmayın adamla ilişkimm yokkkk .... seviyeli yapın şu yorumlarıEmin ol seni karısından daha çok seviyordur. Koş hemen atla kollarına,onun ol tabi. Eh uzaklaşamıyorsan başka çare var mı zaten?
hop hop ya biraz seviyeli bu nedir ağır olun birazHem akraba hem evli hem üç çocuklu..sende hem genç hem dul hem fırsatçı hem ikinci kadın hem....
Neyse..şahsiyetin bunu kaldırıyorsa buyur devam.
bende yaparım canımm senide kaşar diye atarım içineTost yaparlar sizi burda...
Senin seviyende yazdım inan bana:))hop hop ya biraz seviyeli bu nedir ağır olun biraz
sevgilim ol diyebilecek samimiyeti nereden buluyor bu adamarkaaşlar tekrarlatmayın adamla ilişkimm yokkkk .... seviyeli yapın şu yorumları
Seviyeden bahsetmeniz komik değil mi?hop hop ya biraz seviyeli bu nedir ağır olun biraz
görüşüyoruz diyosun ne diyeyim.iyi okurmusun o yazdımı adamla ilişkim var yazmıyo onu üzmeden nasıl hallederim gibi bi soru bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?