Merhabalar ben varım sakin ol :)pergoverisin içinde 3 su 3 toz varilk tüp bebek denemem genetik bozuk gelince iptal oldu şimdi ikinciye başladım doktorumu da değiştirdim ilk tedavimde gonalf uygulandı bir hafta sonra yumurta toplama oldu 3 tane şimdi ikinci tedavide iki iğne yazdı gonalf pergoveris aranızda kullanan var mı ikisini aynı anda acaba ben mi yanlış anladım
Selamlar yine ben yine yeni konumla buradayım :)) gonalf ilk baştan kullanmıştım üç yumurta oluştu şimdi iki iğne yazdı acaba bu etki yapar mı artarmı yumurta sayım bu aradan doktorum yaşına göre yumruta sayın iyi dedi sağda üç solda da üç gördü iğneler bitene kadar artarsa şahane olurMerhabalar ben varım sakin ol :)pergoverisin içinde 3 su 3 toz var
Ben gonalf ve 2+2 pergoveris kullandım
Psolojik mi nedir iğnelerden sonra karnımda ağrı oluyor sende de oluyormuyduMerhabalar ben varım sakin ol :)pergoverisin içinde 3 su 3 toz var
Ben gonalf ve 2+2 pergoveris kullandım
Bende de ağrı oluyordu ama çok önemsenecek kadar değildiPsolojik mi nedir iğnelerden sonra karnımda ağrı oluyor sende de oluyormuydu
Benimde 8 tane olsa yeter:) haklsın çok stresli bir süreç :)
Beni da biraz fazla geldi bu kadar iğne ama doktorum öyle planladı
14 yumurta toplandı bende
mBende de ağrı oluyordu ama çok önemsenecek kadar değildi
Sonrasında minik minik morarmalar oldu :)sonu iyi olsun inşallah
Olur inşallah benim genetikten dolayı korkum vardı sayıdan ziyade genetiğe takmıştım :)Benimde 8 tane olsa yeter
Cumartesi rahim filmi çektirdim çok şükür bir sorun yok 6 Mart‘ta iğne yapacağım sonra rahim duvarı kalınlığına göre muhtemelen mart sonu transferCanım sen transfer aşamasına gelebildin mi
Benim kendiliğinden 3 hamileliğim var ama kalp atışı durdu ve kürtaj oldumYaaaa çok iyi az kalmış bu kaçıncı denemendi
Amin inşallahHayırlısı ile transferin olur kavuşursun bebeğine :) benimde bi transferim olsa o duyguyu bende yaşasam gerçek ay üç embriyo gitti 5 Güne altıncı günü bekleyelim dediler bir tane gitti 6 güne oda genetiğe gitti bozuk geldi geçen ay anlatmıştım size :) şimdi doktor değişikliği yaptım Şuanki doktor bana direk transfer edecek boşa maliyet zaman kaybı dedi
Canım benim iki gün oldu dediğin gibi ağrı oluyor adet sancısı gibi salı günü başladım iğnelere cuma kontrole gideceğim sen doktor değiştiği yaptın mıBende şuan ikisini birlikte kullanıyorum. Önceki tedavimde sadece gonalf kullanmıştım. Benimde olumsuz tüp bebek denemem sonrası doktor pergoveris ve gonal f birlikte kullanmamı önerdi.
İğnelerden sonra Göbek bölgesi o kadar sertleşti ki iğne çok zor içeri giriyor. Karnım aşırı derece de gergin hissediyorum. Ağrı ise mekik çekmiş gibi bir ağrı var. Tedaviniz nasıl gidiyor kaçıncı gününüz?
Yardımcı olabilecek kimse yok muArkadaşlar burda yeniyim tekrar tedaviye baslicam gonalf ihtiyacım var elinde fazla kalan yardimci olabilecek var mıdır ?