• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba hanımlar

kubradr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
11
0
1
31
şimdi size bi sıkıntımı anlatcam ben 23 yaşındayım ve dulum bi akrabamız var 38 yaşında görüşüyoruz o evlı ve 3 çocuğu var ben arkadaş kalalım istiyorum ama dinlemiyo sevgilim ol is tiyokarısından daha çok sevdini benim yanımda mutlu olduğnu bende mutluyum ama ısrarla evli olduğnu sevsem bile böle bişeyi yapamıycamı sölüyorum hiç görüşme diyceksiniz ouda yapamıyorum çnkü hep ynmdaydı her derdime koştu arkamı dönemiyorum ama o herşyi ben kabul ediyorum eşimide ben aldatıyorum suç benim benim ol diyo napmam lazım bilemedim

ne yapmam lazım mı diyorsunuz birde!
Adam evli evli !
Nasıl insanlarsınız ya.
hiç mi görmüyorsunuz burda aldatılan kadınların yaşadıklarını , hislerini , üzüntülerini
yuhhhh!!
iyi okurmusun o yazdımı adamla ilişkim var yazmıyo onu üzmeden nasıl hallederim gibi bi soru bu

şimdi size bi sıkıntımı anlatcam ben 23 yaşındayım ve dulum bi akrabamız var 38 yaşında görüşüyoruz o evlı ve 3 çocuğu var ben arkadaş kalalım istiyorum ama dinlemiyo sevgilim ol is tiyokarısından daha çok sevdini benim yanımda mutlu olduğnu bende mutluyum ama ısrarla evli olduğnu sevsem bile böle bişeyi yapamıycamı sölüyorum hiç görüşme diyceksiniz ouda yapamıyorum çnkü hep ynmdaydı her derdime koştu arkamı dönemiyorum ama o herşyi ben kabul ediyorum eşimide ben aldatıyorum suç benim benim ol diyo napmam lazım bilemedim
Hem akraba hem evli hem üç çocuklu..sende hem genç hem dul hem fırsatçı hem ikinci kadın hem....
Neyse..şahsiyetin bunu kaldırıyorsa buyur devam.

Ahaha tabii ki arkanı dönme !

Arka dönülür mü hiç ??

Ön iyidir .

Aç kucağını sabah sana gece eşine gider ... ne var yani ? Sana ne di mi??

Karısını aldatan o...
Senlik bir durum yok .

Aferin aferin .

(Kafanın karışmasının bile gereksiz olduğu böyle net bir konuda neyi soruyorsun sen ? )

Eee dulsun senden hevesini alıp tekrar karısına dönmek istiyor klasik türk erkeği düşüncesi sizin gibiler yüzünden bu düşünce oluşmuş dul kalmaya korkuyo insan edebinle otur ahlaklı yasa ..git bekar adamlarla konuş konusacaksan

hop hop ya biraz seviyeli bu nedir ağır olun biraz
Seviyeden bahsetmeniz komik değil mi?
Her yardım edenle aşk mı yaşanmalı?
Sevgili değiliz diyorsunuz ama buluşuyorsunuz ee bu nedir?
Bile bile 2.kadınsınız işte.
Kopamam bırakamam diyorsunuz e o zaman bu "yolda" devam.

Back