şimdi size bi sıkıntımı anlatcam ben 23 yaşındayım ve dulum bi akrabamız var 38 yaşında görüşüyoruz o evlı ve 3 çocuğu var ben arkadaş kalalım istiyorum ama dinlemiyo sevgilim ol is tiyokarısından daha çok sevdini benim yanımda mutlu olduğnu bende mutluyum ama ısrarla evli olduğnu sevsem bile böle bişeyi yapamıycamı sölüyorum hiç görüşme diyceksiniz ouda yapamıyorum çnkü hep ynmdaydı her derdime koştu arkamı dönemiyorum ama o herşyi ben kabul ediyorum eşimide ben aldatıyorum suç benim benim ol diyo napmam lazım bilemedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba hanımlar
- Konu Sahibi kubradr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evli erkek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.993
- 208
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
hiç görüşme diyceksiniz ouda yapamıyorum
e ne diyelim mahmut mu diyelim...
iyi okurmusun o yazdımı adamla ilişkim var yazmıyo onu üzmeden nasıl hallederim gibi bi soru bune yapmam lazım mı diyorsunuz birde!
Adam evli evli !
Nasıl insanlarsınız ya.
hiç mi görmüyorsunuz burda aldatılan kadınların yaşadıklarını , hislerini , üzüntülerini
yuhhhh!!
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
ne derrsen de :)e ne diyelim mahmut mu diyelim...
- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
Hem akraba hem evli hem üç çocuklu..sende hem genç hem dul hem fırsatçı hem ikinci kadın hem....şimdi size bi sıkıntımı anlatcam ben 23 yaşındayım ve dulum bi akrabamız var 38 yaşında görüşüyoruz o evlı ve 3 çocuğu var ben arkadaş kalalım istiyorum ama dinlemiyo sevgilim ol is tiyokarısından daha çok sevdini benim yanımda mutlu olduğnu bende mutluyum ama ısrarla evli olduğnu sevsem bile böle bişeyi yapamıycamı sölüyorum hiç görüşme diyceksiniz ouda yapamıyorum çnkü hep ynmdaydı her derdime koştu arkamı dönemiyorum ama o herşyi ben kabul ediyorum eşimide ben aldatıyorum suç benim benim ol diyo napmam lazım bilemedim
Neyse..şahsiyetin bunu kaldırıyorsa buyur devam.
arkaaşlar tekrarlatmayın adamla ilişkimm yokkkk .... seviyeli yapın şu yorumlarıEmin ol seni karısından daha çok seviyordur. Koş hemen atla kollarına,onun ol tabi. Eh uzaklaşamıyorsan başka çare var mı zaten?
hop hop ya biraz seviyeli bu nedir ağır olun birazHem akraba hem evli hem üç çocuklu..sende hem genç hem dul hem fırsatçı hem ikinci kadın hem....
Neyse..şahsiyetin bunu kaldırıyorsa buyur devam.
bende yaparım canımm senide kaşar diye atarım içineTost yaparlar sizi burda...
- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
Senin seviyende yazdım inan bana:))hop hop ya biraz seviyeli bu nedir ağır olun biraz
- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
Ahaha tabii ki arkanı dönme !
Arka dönülür mü hiç ??
Ön iyidir .
Aç kucağını sabah sana gece eşine gider ... ne var yani ? Sana ne di mi??
Karısını aldatan o...
Senlik bir durum yok .
Aferin aferin .
(Kafanın karışmasının bile gereksiz olduğu böyle net bir konuda neyi soruyorsun sen ? )
Arka dönülür mü hiç ??
Ön iyidir .
Aç kucağını sabah sana gece eşine gider ... ne var yani ? Sana ne di mi??
Karısını aldatan o...
Senlik bir durum yok .
Aferin aferin .
(Kafanın karışmasının bile gereksiz olduğu böyle net bir konuda neyi soruyorsun sen ? )
sevgilim ol diyebilecek samimiyeti nereden buluyor bu adamarkaaşlar tekrarlatmayın adamla ilişkimm yokkkk .... seviyeli yapın şu yorumları
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
Seviyeden bahsetmeniz komik değil mi?hop hop ya biraz seviyeli bu nedir ağır olun biraz
Her yardım edenle aşk mı yaşanmalı?
Sevgili değiliz diyorsunuz ama buluşuyorsunuz ee bu nedir?
Bile bile 2.kadınsınız işte.
Kopamam bırakamam diyorsunuz e o zaman bu "yolda" devam.
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
görüşüyoruz diyosun ne diyeyim.iyi okurmusun o yazdımı adamla ilişkim var yazmıyo onu üzmeden nasıl hallederim gibi bi soru bu
ilişkin olmasa bile ne yapmam lazım demen yeterli.
Git atla boynuna.