- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 529
- 73
- 44
Amin cnm inşallah sagolasinBaşın sağolsun. rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla büyüt kızını
Amin Rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin inşaallah. Benim yarın kesinleşcek inşaallah vardırYaa ne güzel bir sayfa maşallah herkez pozitif darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın insallah
Ay inşallahYaa ne güzel bir sayfa maşallah herkez pozitif darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın insallah
Haber bekliyorum tekrardan atarsınız buraya olur muAmin Rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin inşaallah. Benim yarın kesinleşcek inşaallah vardır
Doktorlar grevdeymiş 7.30 dan beri bekledim snra acilden kan aldılar bekliyorum ayyy içim içimi yiyoHaber bekliyorum tekrardan atarsınız buraya olur muinşallah vardır
Hadi hayırlısı olsun sonucu yaz bize mutlakaDoktorlar grevdeymiş 7.30 dan beri bekledim snra acilden kan aldılar bekliyorum ayyy içim içimi yiyo
Çıktı mı sonucun canımDoktorlar grevdeymiş 7.30 dan beri bekledim snra acilden kan aldılar bekliyorum ayyy içim içimi yiyo
Gözün aydın inşallah hayırla alırsın kucağınaHamileyimmmmm
Amin canım benim inşaallahGözün aydın inşallah hayırla alırsın kucağına
İkinci testin sonucunu aldınız mı merakta bırakmayın bizlerideAmiinnnn
Evet aldım çok şükür 1016 çıktıİkinci testin sonucunu aldınız mı merakta bırakmayın bizleride
Ohh çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallahEvet aldım çok şükür 1016 çıktıhaftaiçi doktora gidicem inşAllah
İnşAllah güzel ilerliyor sanırım şimdilikOhh çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah
İnşAllah bu şekilde devam eder hayırla alırım kucağıma Rabbim dileyen isteyen bekleyen herkese nasip etsinİnşAllah güzel ilerliyor sanırım şimdilik
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet aldım çok şükür 1016 çıktıhaftaiçi doktora gidicem inşAllah
Çok teşekkür ederim inşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Direk koku hassasiyeti başladı 3 haftalık tı hemen test yaptım çıktıKizlar merhabahamilelik belirtileriniz nelerdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?