Merhaba hamilemiyim bi bakarmısınız

Ya ne demek canımmm bende bunaldım buraya yazdım sağolsun yardımcı oldu bilgisi olanlar keseyi gördüğünde kalp atışını duyduğunda da inşallah yaz tamam mı
İnşallah canım Rabbim o günlerde göstersin bize üçümüzde yeni anne adayıyız sanırım çok güzel ya gerçi benim 10 yaşında bi kızım var çok şükür ama uzun bi aradan sonra sanki ilk heyecanı yaşıyorum

Kadın doğuma göründün mü sen canım
Muayene olmadım sadece ilk kan testine göre gebesin dedi bidaha kan alalım bakalım dedi sonucuna yarın sabah bu çıkan sonuçla görünücem işte kuzum 10 unda da normal kadın doğum randevum var kese falan görünmez daha erken ama bakalım belli de olmaz

Küçükde olsa belki görünür belli olmaz canım kadın doğuma gözükmediğin için folik asit vermemişler kadın doğum başlatır folik asit sana

Allah bağışlasın kuzum öyle tabi uzun zaman sonra insan öyle hisseder benim ilk çocuğum 1.5 yılın üstüne geldi meleğim

Canım bişey sorcam ne kadar sürdü göğüs ağrın? Bende de 3 4 gündür var bata da daha 5 gün var ümitlenmek de istemiyorum ama insan merak ediyor.

Canım bişey sorcam ne kadar sürdü göğüs ağrın? Bende de 3 4 gündür var bata da daha 5 gün var ümitlenmek de istemiyorum ama insan merak ediyor.
Normalde adet olacağın zaman oluyor muydu canım? Benim mesela normalde olmazdı ve bu seferki çok farklıydı uçları bile ağrıyordu

Normalde adet olacağın zaman oluyor muydu canım? Benim mesela normalde olmazdı ve bu seferki çok farklıydı uçları bile ağrıyordu
Oluyor ama bu defa şöyle bir farklılık hissediyorum 1.si çok erken başladı göğüs ağrısı bide kasık batması var başka hiç bişey yok. Bunlar adete 10 gün kala olunca ümitlendim galiba bakalim bu 5 gün nasıl geçecek

Hafif koku da var ama psikolojik mi diye düşünüyorum inşallah değildir
Yaniltmak istemem ama benm hamile olduğumdan haberim yokken idrarım kokuyordu acaba şeker hastasi miyim filan diye düşünmüştüm hatta ailede olunca

Pozitif düşün hiç odaklanma hamilelik belirtilerine çünkü hiç umursamadığın zaman oluyo

Pozitif düşün hiç odaklanma hamilelik belirtilerine çünkü hiç umursamadığın zaman oluyo
Ay inşallah hiç elimde değil çok meraklı bitakım var ve galiba adet olana kadar aklımdan çıkmayacak. Bu ay hiç erken gebelik testi falan yapmadım ona bile şaşırıyorum teşekkür ederim bu arada .

Ay inşallah hiç elimde değil çok meraklı bitakım var ve galiba adet olana kadar aklımdan çıkmayacak. Bu ay hiç erken gebelik testi falan yapmadım ona bile şaşırıyorum teşekkür ederim bu arada .
Erken gebelik testi yapma bence beni daha önce yanıltmıştı Adete 1-2 gün kala normal kaset testlerde çıkarıyor zaten

Erken gebelik testi yapma bence beni daha önce yanıltmıştı Adete 1-2 gün kala normal kaset testlerde çıkarıyor zaten
Öyle yapayim o zaman korkuyorum işte bide düzensiz benim adetim son 3 ay da 40 37 39 günde bir oldum bende ona göre düşündüm cumartesi günü tam 40. Gün olacak o zamana kadar durayım diye. Ne stresli bir süreç bunlar ya

Düzensizliğin için doktora hiç gittin mi canım?

Düzensizliğin için doktora hiç gittin mi canım?
Gittim canım hatta o zaman 2 ay olmamıştım herhangi bişey yok dedi doğum kontrol hapı yazdı ama ultrasondan sonra adet görünce kullanmadım hapı 6 ay da gayet düzenliydi 33 günde bir olurdum şimdi tekrar bu şekilde oldu.

Anladım canım inşallah gönlüne göre verir Rabbim ve en kısa zamanda en güzel haberi alırsın

bilmiyorum ama bende öyleyim görmek hoşuma gidiyor, kendim gibi başkası adına seviniyorum.Allahım bize de nasip atsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…