• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba estetik fotoğraflı

peki dolgu ile doldurma konusunda ne düşünüyorsunuz doldurtmalı mıyım? siz olsanız dolgu yaptırır mıydınız? Sağolun detaylıca uğraşıp cevap veriyorsunuz minnetarım.
Revizyon dusunmek icin cok erken dusunmeyin.Dolguya gelince doldurtmazdim,burun ucuna dolgu tavsiye etmiyorum. Burnu zamanla daha da büyütüyor ve deforme ediyor. Hatta çoğu zaman kitlelesiyor. Dolgu zaten geçici,her yıl yaptırmakta mantıklı değil. Bu tarz burunlara,kanat çekilmesi olarak bakıyordum fakat kutsal üçgen durumu da varmış. Doktor görüşü almak lazım Istanbul da mısınız? Revizyon için değil ama 6 ay sonrası bir göstermek için 2 doktor tavsiye edeyim özelden.

merhaba arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce burun estetiği oldum biraz burnum şiş dolayısıyla yamukluk var ancak sorun bu değil burnumun ucu konusunda endişelerim var bu yüzden sizlere sormak istedim çünkü aile ve arkadaşlar kırıcı olmamak için dürüst olamıyor negatif yorum yapamıyorlar. Bu burun sizce domuz burnuna benziyor mu? yorumlarınız için teşekkürler. Not: genel olarak iyi kötü yorumlarınız benim için çok değerli.

Teşekkür ederim,
sağlıkla kalın,
Merhaba canım :) bu domuz burnu değil. Hatta kalkik değil bile, hafif kalkik, çok güzel olmuş ama domuz burnu kesin değil. Burun ucu da çok yakışmış, hafif daha sis ki o çok normal. Benim de 4 hafta sürdü ucu inmesi ki hala önemli tam inmiş değil. Çok güzel olmuş. Bence hiç kafanıza takmayın, tadını çıkartın.

Ameliyattan sonra kalkık burundan müzdarip dertleri okuyunca hüzünçleniyorum. Benim doğuştan öylee 🥺🥺🥺 kötü de durmuyor ayrıcaaa

Ben çok dogal buldum. Şimdiki yapilan burunlar eskide oldugu gibi domuz burnu kadar yapay olmasa da hepsi birbirinin kopyasi. Sizinki cok dogal yuz uzunlugunuza uygun bir goruntu arzetmis. Domuz burunla hic alakasi yok. Ödem gidip oturunca cok daha guzel duracak sanki

Domuz burun değil bir deformite varsa ancak mandal burun olur bu ilerde.

merhaba arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce burun estetiği oldum biraz burnum şiş dolayısıyla yamukluk var ancak sorun bu değil burnumun ucu konusunda endişelerim var bu yüzden sizlere sormak istedim çünkü aile ve arkadaşlar kırıcı olmamak için dürüst olamıyor negatif yorum yapamıyorlar. Bu burun sizce domuz burnuna benziyor mu? yorumlarınız için teşekkürler. Not: genel olarak iyi kötü yorumlarınız benim için çok değerli.

Teşekkür ederim,
sağlıkla kalın,
Çok güzel olmuş ben çok beğendim. Benim daha 4. gün sise birşey sormak istiyorum ilk ameliyatlıyken kalkıkmıydı burnunuz. Şuan benimki bana çok kalkık geliyor :(

Merhaba canım :) bu domuz burnu değil. Hatta kalkik değil bile, hafif kalkik, çok güzel olmuş ama domuz burnu kesin değil. Burun ucu da çok yakışmış, hafif daha sis ki o çok normal. Benim de 4 hafta sürdü ucu inmesi ki hala önemli tam inmiş değil. Çok güzel olmuş. Bence hiç kafanıza takmayın, tadını çıkartın.
çok teşekkür ederim sağolun yorumunuz için, sizinde burnunuz hayırlı olsun

Ameliyattan sonra kalkık burundan müzdarip dertleri okuyunca hüzünçleniyorum. Benim doğuştan öylee 🥺🥺🥺 kötü de durmuyor ayrıcaaa
doğuştan kalkık olanlarınki domuz burun olmuyor ki ameliyatla mutlaka anlaşılıyor eminim burnunuz çok güzeldir, yorumunuz için teşekkürler

Çok güzel olmuş ben çok beğendim. Benim daha 4. gün sise birşey sormak istiyorum ilk ameliyatlıyken kalkıkmıydı burnunuz. Şuan benimki bana çok kalkık geliyor :KK43:

ben burnumu düze yakın istememe rağmen 4.gün oldukça kalkıktı hatta yandan burun deliklerim garip duruyordu atelden ucu göründüğü için çıldırıyordum şu an öyle kalkık değil biraz kalkıklığı var ama rahatsız edici boyutta değil, her halükarda inecekmiş o kalkık azda olsa zaten. Endişelenmeyin inecektir sizin de hayırlı olsun burnunuz

Küçük ve yukarı bakan,delillerin göründüğü burun domuz burnuna benzetilir. Sizinkiyke alakası yok.
Mesela şu konudaki arkadaşın burnu evet malesef domuz burnu gibi. Ama sizinkisi öyle degil

Ben çok dogal buldum. Şimdiki yapilan burunlar eskide oldugu gibi domuz burnu kadar yapay olmasa da hepsi birbirinin kopyasi. Sizinki cok dogal yuz uzunlugunuza uygun bir goruntu arzetmis. Domuz burunla hic alakasi yok. Ödem gidip oturunca cok daha guzel duracak sanki
çok çok teşekkür ederim, sağolun yorumunuz için yorumunuz beni çok mutlu etti.

ben burnumu düze yakın istememe rağmen 4.gün oldukça kalkıktı hatta yandan burun deliklerim garip duruyordu atelden ucu göründüğü için çıldırıyordum şu an öyle kalkık değil biraz kalkıklığı var ama rahatsız edici boyutta değil, her halükarda inecekmiş o kalkık azda olsa zaten. Endişelenmeyin inecektir sizin de hayırlı olsun burnunuz
Bende düze yakın istedim doktorda ameliyat sonrası herzaman burnun bi tık kalkık olduğunu zamanla ineceğini söyledi ama nedense çok panik halindeyim burnum kısa ve kalkık olursa diye çok endişeleniyorum. Kardeşime sürekli soruyorum oda negatif yorum asla yapmıyor zaten bellide değil ama inşallah bende sizin gibi düşünürüm 20 gün sonra. Hatta şuan şu şekilde sizinde böylemiydi nasıldı benimki nasıl görünüyor sizce ?

Eklentiler

• 910F2DCE-795C-4EC5-841D-616087EC7481.jpeg
    910F2DCE-795C-4EC5-841D-616087EC7481.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 93
Bende düze yakın istedim doktorda ameliyat sonrası herzaman burnun bi tık kalkık olduğunu zamanla ineceğini söyledi ama nedense çok panik halindeyim burnum kısa ve kalkık olursa diye çok endişeleniyorum. Kardeşime sürekli soruyorum oda negatif yorum asla yapmıyor zaten bellide değil ama inşallah bende sizin gibi düşünürüm 20 gün sonra. Hatta şuan şu şekilde sizinde böylemiydi nasıldı benimki nasıl görünüyor sizce ?
merhaba tam anlaşılmıyor sizin ucunda bant olduğu için ancak endişelenmeyin mutlaka azda olsa iner

Teşekkür ederim,
sağlıkla kalın,
Ben gayet beğendim, hiç de domuz burnuna benzemiyor içiniz rahat olsun 🙂

Bence kısa bir burun olmayacak.Gayet normal boyda bu haliyle bile.

bence burnunuz domuz burnu gibi değil, benimde ameliyat yaptıralı 6 gün oldu sanki birisi yukarıdan çekiyormuş gibi duruyor işte o asıl domuz burnu oluyor , içiniz rahat olsun

Back