merhaba estetik fotoğraflı

aleyleyley

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
29
6
1
24
merhaba arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce burun estetiği oldum biraz burnum şiş dolayısıyla yamukluk var ancak sorun bu değil burnumun ucu konusunda endişelerim var bu yüzden sizlere sormak istedim çünkü aile ve arkadaşlar kırıcı olmamak için dürüst olamıyor negatif yorum yapamıyorlar. Bu burun sizce domuz burnuna benziyor mu? yorumlarınız için teşekkürler. Not: genel olarak iyi kötü yorumlarınız benim için çok değerli.

Teşekkür ederim,
sağlıkla kalın,

lütfen gören arkadaşlarım yorum yapsın, iyi değilim nolur dürüst bir yoruma ihtiyacım var lütfen teşekkür ederim

Domuz burnuna benzemiyo valla sis olduğu içindir zamanla duzlir

Gayet güzel olmuş canım domuz burnuyla alakası yok.
çok teşekkür ederim vallahi yorum yapan herkesten ALLAH razı olsun sağolun tekrardan öyle endişeliydim ki yorumlarınız için sağolun iyi kötü hepsi benim için önemli

Hayir,domuz buruna benzemiyor. Burun ucunu pek sevemedim ama ödemdir umarım
merhaba burun ucumun uç kısmında kendiliğinden bir çukur var ne yazık ki kıkırdak ile dolacak bir yer değilmiş şişlikler indikten sonra çukur kısmına dolgu yapabiliriz dedi ama emin değilim? sizi rahatsız eden uç kısmındaki çukurlar mı? yorumunuz için çok teşekkür ederim

Estetik öncesi de böyle miydi ? Evet alar kıkırdak oluyor sanırım (sağlı sollu cokuk) ödem varken aksine şişik olmazdı lazım. Ödemli haliyle bile gözüme batıyor. Ödem indikçe daha da göze gelecek

evet ne yazık ki oralar doğuştan çökük normalde o kısım kutsal üçgen diye geçiyormuş sanırım o yüzden çoğu kişinin bozuk olmazmış, sadece dolguyla doldurulacağını söyledi çoğu doktori bahsettiğiniz yerler çizgiyle çizdiklerim değil mi?

Eklentiler

• image0 2.jpeg
    66,5 KB · Görüntüleme: 140
Evet,kendi burnunuzda böyleyse problem olmaz. Farklı doktor görüşü almış miydiniz ameliyat öncesi. Burun ucu en zor yapılan yer,çoğu beceremiyor

Evet,kendi burnunuzda böyleyse problem olmaz. Farklı doktor görüşü almış miydiniz ameliyat öncesi. Burun ucu en zor yapılan yer,çoğu beceremiyor evet
evet ek olarak eski halini de koyuyorum ne yazık ki ucu böyle. benzer vaka olup ucu düzelen birini tanıyor musunuz? Revizyona gidebilirim açıkçası yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim

Eklentiler

• image0 3.jpeg
    27,2 KB · Görüntüleme: 143
evet ek olarak eski halini de koyuyorum ne yazık ki ucu böyle. benzer vaka olup ucu düzelen birini tanıyor musunuz? Revizyona gidebilirim açıkçası yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim
Aa şimdi gördüm yorumunuzu,çoğu doktor aynı şeyi söylüyorsa öyledir. Ben de baktım şimdi "yumuşak doku ucgeni" "kutsal ucgen" diye geciyor. (soft-tissue triangle) duzeltilmesi cok zor hatta imkansiz diyor. O zaman burnunuzu buna göre değerlendirmek lazım. Eski haline göre güzel,zamanla daha da oturacaktır.

peki dolgu ile doldurma konusunda ne düşünüyorsunuz doldurtmalı mıyım? siz olsanız dolgu yaptırır mıydınız? Sağolun detaylıca uğraşıp cevap veriyorsunuz minnetarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…