- 8 Kasım 2022
- 29
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi aleyleyley
-
yorumunuz için çok teşekkür ederim, çok sağolunHayır benzemiyor. Ödemli olduğu belli, o yüzden ucu biraz şiş duruyor.
Domuz burnuna benzemiyo valla sis olduğu içindir zamanla duzlirmerhaba arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce burun estetiği oldum biraz burnum şiş dolayısıyla yamukluk var ancak sorun bu değil burnumun ucu konusunda endişelerim var bu yüzden sizlere sormak istedim çünkü aile ve arkadaşlar kırıcı olmamak için dürüst olamıyor negatif yorum yapamıyorlar. Bu burun sizce domuz burnuna benziyor mu? yorumlarınız için teşekkürler. Not: genel olarak iyi kötü yorumlarınız benim için çok değerli.
Teşekkür ederim,
sağlıkla kalın,
çok teşekkür ederim sağolunDomuz burnuna benzemiyo valla sis olduğu içindir zamanla duzlir
çok teşekkür ederim yorumunuz için sağolunBen beğendim ya bence şişliği inince daha güzel durur
çok teşekkür ederim vallahi yorum yapan herkesten ALLAH razı olsun sağolun tekrardan öyle endişeliydim ki yorumlarınız için sağolun iyi kötü hepsi benim için önemliGayet güzel olmuş canım domuz burnuyla alakası yok.
çok teşekkür ederim keşke onun kadar güzel olabilsem, yorumunuz için sağolunBence de benzemiyor. Hatta ben sizi biraz Alina Boza benzettim :)
merhaba burun ucumun uç kısmında kendiliğinden bir çukur var ne yazık ki kıkırdak ile dolacak bir yer değilmiş şişlikler indikten sonra çukur kısmına dolgu yapabiliriz dedi ama emin değilim? sizi rahatsız eden uç kısmındaki çukurlar mı? yorumunuz için çok teşekkür ederimHayir,domuz buruna benzemiyor. Burun ucunu pek sevemedim ama ödemdir umarım
Estetik öncesi de böyle miydi ? Evet alar kıkırdak oluyor sanırım (sağlı sollu cokuk) ödem varken aksine şişik olmazdı lazım. Ödemli haliyle bile gözüme batıyor. Ödem indikçe daha da göze gelecekmerhaba burun ucumun uç kısmında kendiliğinden bir çukur var ne yazık ki kıkırdak ile dolacak bir yer değilmiş şişlikler indikten sonra çukur kısmına dolgu yapabiliriz dedi ama emin değilim? sizi rahatsız eden uç kısmındaki çukurlar mı? yorumunuz için çok teşekkür ederim
evet ne yazık ki oralar doğuştan çökük normalde o kısım kutsal üçgen diye geçiyormuş sanırım o yüzden çoğu kişinin bozuk olmazmış, sadece dolguyla doldurulacağını söyledi çoğu doktori bahsettiğiniz yerler çizgiyle çizdiklerim değil mi?Estetik öncesi de böyle miydi ? Evet alar kıkırdak oluyor sanırım (sağlı sollu cokuk) ödem varken aksine şişik olmazdı lazım. Ödemli haliyle bile gözüme batıyor. Ödem indikçe daha da göze gelecek
Evet,kendi burnunuzda böyleyse problem olmaz. Farklı doktor görüşü almış miydiniz ameliyat öncesi. Burun ucu en zor yapılan yer,çoğu beceremiyorevet ne yazık ki oralar doğuştan çökük normalde o kısım kutsal üçgen diye geçiyormuş sanırım o yüzden çoğu kişinin bozuk olmazmış, sadece dolguyla doldurulacağını söyledi çoğu doktori bahsettiğiniz yerler çizgiyle çizdiklerim değil mi?
evet ek olarak eski halini de koyuyorum ne yazık ki ucu böyle. benzer vaka olup ucu düzelen birini tanıyor musunuz? Revizyona gidebilirim açıkçası yorumlarınız için çok çok teşekkür ederimEvet,kendi burnunuzda böyleyse problem olmaz. Farklı doktor görüşü almış miydiniz ameliyat öncesi. Burun ucu en zor yapılan yer,çoğu beceremiyorevet
Aa şimdi gördüm yorumunuzu,çoğu doktor aynı şeyi söylüyorsa öyledir. Ben de baktım şimdi "yumuşak doku ucgeni" "kutsal ucgen" diye geciyor. (soft-tissue triangle) duzeltilmesi cok zor hatta imkansiz diyor. O zaman burnunuzu buna göre değerlendirmek lazım. Eski haline göre güzel,zamanla daha da oturacaktır.evet ek olarak eski halini de koyuyorum ne yazık ki ucu böyle. benzer vaka olup ucu düzelen birini tanıyor musunuz? Revizyona gidebilirim açıkçası yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim
peki dolgu ile doldurma konusunda ne düşünüyorsunuz doldurtmalı mıyım? siz olsanız dolgu yaptırır mıydınız? Sağolun detaylıca uğraşıp cevap veriyorsunuz minnetarım.Aa şimdi gördüm yorumunuzu,çoğu doktor aynı şeyi söylüyorsa öyledir. Ben de baktım şimdi "yumuşak doku ucgeni" "kutsal ucgen" diye geciyor. (soft-tissue triangle) duzeltilmesi cok zor hatta imkansiz diyor. O zaman burnunuzu buna göre değerlendirmek lazım. Eski haline göre güzel,zamanla daha da oturacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?