19 Mayıs:)Doğum gününüz ne acaba
Ben olsam hiç kabuğundan çıkarmam, boğa erkekleri çekilmiyor, ağır kanlı, eringen, ilk adımı hep kadından bekleyen sinir bozucu tiplerdir aynı zamanda bencil ve egoistler...Nasıl bunları kabuğundan çıkarabiliriz? Hiç kabuğundan çıkarabilen oldu mu? Nasıl çıkarabildiniz? Bazen bir anda iletişimi kesiyor ne yapmalıyım? Yardımcı olabilir mısınız?
Kadınları daha iyi erkeğine göre ama yine de zordur boğa...Herkes benim burcuma sövmüş resmen, harikayızdır halbukikabuğundan çıkma meselesi şu, sevdiğimiz insanlara karşı aşırı sıcakkanlıyızdır, hoşlanmadığımız ya da kendimizi rahat hissetmediğimiz kişilerin yanında kabuğumuza çekiliriz.
Evet maalesef, ama genel olarak toprak burçları zor oluyor. O yüzden genelde iki toprak burcu daha iyi anlaşır.Kadınları daha iyi erkeğine göre ama yine de zordur boğa...
Nasıl davranmamı önerirsiniz hep adımı benden bekliyor bu beni çok yoruyorboğa burcu erkekleri genel olarak işine geldiği gibi davranır ve kendi alanlarına dahil kolay etmezler insanları ama başkalarının alanlarına girme hakkı görürler kendilerinde.
Nasl davranmamı önerirsiniz hep adımı benden bekliyorboğa burcu erkekleri genel olarak işine geldiği gibi davranır ve kendi alanlarına dahil kolay etmezler insanları ama başkalarının alanlarına girme hakkı görürler kendilerinde.
Kesinlikle haklisin bencil ve egoist. Ilk adımı da hep benden bekliyor. Bu işi tam tersine çevirmenin bir yolu yok muBen olsam hiç kabuğundan çıkarmam, boğa erkekleri çekilmiyor, ağır kanlı, eringen, ilk adımı hep kadından bekleyen sinir bozucu tiplerdir aynı zamanda bencil ve egoistler...
O seni sevmiyordur yoksa arkadaşımın eşi boğa gayet süprizler yapan dibinden ayrılmayan bir tiptiNasıl davranmamı önerirsiniz hep adımı benden bekliyor bu beni çok yoruyor
Valla bence çekilmez bu kişiler, benle evlenmek isteyen polis memuru biri vardı o da boğa vurduydu, adam resmen uyuşuk, sürekli karşı taraftan atak bekleyen ayni zamanda da seni bırakmayan narsist saçma sapan biriydi , en sonunda kıçına tekmeyi vurdugumda 1 yıl yalvardı geri dön diye ama asla arkama bile bakmadım, şimdi eşim Aslan burcu ve bence kadınlarla ilgili her detayı bilen tutkulu birisi , öyle uyuşuk adamlarla vakit kaybetmeyin, tek çaresi bu , ben boğa erkeklerini nereden görsem tanırım o kadar ki nefret ettim...Kesinlikle haklisin bencil ve egoist. Ilk adımı da hep benden bekliyor. Bu işi tam tersine çevirmenin bir yolu yok mu
Kız nasıl aşık etmiş acaba :))))O seni sevmiyordur yoksa arkadaşımın eşi boğa gayet süprizler yapan dibinden ayrılmayan bir tipti
Kız öyle gurursuz biri değildi adam gayet aşık oldu peşini bırak adı… hatta arkadaşım pek gönüllü değildi . Adam boğa inadıyla aldı arkadaşımıKız nasıl aşık etmiş acaba :))))
Valla ben de kicina tekmeyi vurdum 10 gün oldu. Aslına bakarsanız birlikte olmaktan ziyade bu kadsr emek verdiğim birinin size o polis memurunun yalvardığı gibi yalvarmasıni isterim. En azından içim soğurduValla bence çekilmez bu kişiler, benle evlenmek isteyen polis memuru biri vardı o da boğa vurduydu, adam resmen uyuşuk, sürekli karşı taraftan atak bekleyen ayni zamanda da seni bırakmayan narsist saçma sapan biriydi , en sonunda kıçına tekmeyi vurdugumda 1 yıl yalvardı geri dön diye ama asla arkama bile bakmadım, şimdi eşim Aslan burcu ve bence kadınlarla ilgili her detayı bilen tutkulu birisi , öyle uyuşuk adamlarla vakit kaybetmeyin, tek çaresi bu , ben boğa erkeklerini nereden görsem tanırım o kadar ki nefret ettim...
Kizin burcunu biliyor musunuz :))Kız öyle gurursuz biri değildi adam gayet aşık oldu peşini bırak adı… hatta arkadaşım pek gönüllü değildi . Adam boğa inadıyla aldı arkadaşımı
Valla köpek gibi yalvardı ben evlendim 3 yıldır o ise hala bekar , bana ulaşamasın diye numaramı herşeyimi değiştim, benden uzak olsun , size tavsiyem uzak durun yoksa ilişki içerisinde sizi manipüle ederek delirtir, siz onu bıraktığınızda o döner ama siz kabul etmeyin sakın..Valla ben de kicina tekmeyi vurdum 10 gün oldu. Aslına bakarsanız birlikte olmaktan ziyade bu kadsr emek verdiğim birinin size o polis memurunun yalvardığı gibi yalvarmasıni isterim. En azından içim soğurdu
Yükseleni ne acep o da önemli bir detayO seni sevmiyordur yoksa arkadaşımın eşi boğa gayet süprizler yapan dibinden ayrılmayan bir tipti
Ben de daha aramayacağım haklisinizValla köpek gibi yalvardı ben evlendim 3 yıldır o ise hala bekar , bana ulaşamasın diye numaramı herşeyimi değiştim, benden uzak olsun , size tavsiyem uzak durun yoksa ilişki içerisinde sizi manipüle ederek delirtir, siz onu bıraktığınızda o döner ama siz kabul etmeyin sakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?