Merhaba dostlarim boğa burcu erkeği hakkinda sorum var?

Uglygirl5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
17
7
1
30
Nasıl bunları kabuğundan çıkarabiliriz? Hiç kabuğundan çıkarabilen oldu mu? Nasıl çıkarabildiniz? Bazen bir anda iletişimi kesiyor ne yapmalıyım? Yardımcı olabilir mısınız?

Nasıl bunları kabuğundan çıkarabiliriz? Hiç kabuğundan çıkarabilen oldu mu? Nasıl çıkarabildiniz? Bazen bir anda iletişimi kesiyor ne yapmalıyım? Yardımcı olabilir mısınız?
Bu kaplumbağa mi kabukta yaşıyor boğa burçları iştahlı oluyor yemek falan yap kız kaplumbağaya

Valla biri benim de ömrümü yiyecekti az kalsın o kadar ağırkanlııııı uyuşuk bir de eşşek gibi inatçı , gerçek bir öküz yani - pardon boğa. Hiç çekemem dedim attım tekmeyi Bence boşver sen bunu konu sahibesi kendi öküzce dünyasında yaşasın

Adam sevmiyor. Sevse kabuk mabuk bırakmaz kendi kırardı zaten. Burçla alakası yok kısacası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…