Merhaba dogum günü sorunumuz ?

A-aaa terbiyesize bakın yaa! Ne hakla, hangi münasebo ya?! O kadar rezervuar yaptırın, o kadar heveslenin, o naapsın? Hevesinizle origami yapsın. Trip ne kelime, kovun evden "Bi doğum gününü kutlatmadın bana yazıklar olsun!" diyerek.

Ne bileyim böyle bir şey için laf söyleyip durmanın altında anlamsız bir sebep olabilir diye düşündüm. Derdiniz gerçekten beraber güzel bir akşam geçirmekse evde de yapabilirdiniz bunu.
Tesekkur ederim bende başka açıdan bakamadigim için fikir almak için yazmıştım çok sagolun bazen çok sabit fikirli oluyorum malesef bazen başka düşüncelere de ihtiyacım oluyor.

Doğumgünü olan insana trip atmak da kaçıncı seviye bencillik bilemedim. Dönüp kendinizi bir tartmanızıntavsiye ederim. Her konuda b8yle bencilseniz kimse çekmez yani

Eşiniizn izni sadece 1 günmüş.Dışarı çıkmak istememesinin sebebi bu evde kalıp dinlenmek.Daha fazla uzatmanın anlamı yok.Kendinizl de onu da bu tür basit şeylerle yormayın

Farkındamısınız adam hafta da bir gün sadece izinli ! Calışan bir insan için ne demek bu biliyormusunuz? calışıp haftada bir gün dinlenmek çok zor. Beden kaldırmıyor insan evinde ayaklarını uzatmak dinlenmek istiyor. Siz güzel bişey yapmaya kalkmışsınız ama kendisi yorgunluktan istememiş. Bunu üzerine bide adamın doğum gününde tartışmışsın. Al sana doğum günü. Mahf eden sen olmuşsun. Yani calışan insan olsan anlardın diye düşünüyorum muhtemelen calışmıyorsun ..

Farkındaysanız ben mi hata yapıyorum deyip soru sormuşum gayet kibarca böyle bir tepkiye gerek yok . Sakin olmanızda fayda var.

Çalışıyorum bende.

Herkes doğrusunu yazmış, ben de aynı düşüncedeyim ama eşiniz hep mi böyle? Yani siz gitmeyi gelmeyi yemeyi aktif olmayı seviyorsunuz da eşiniz ev kuşu mu?

Haftada sadece 1 gün izni olan birinin olmak istediği yer büyük olasılıkla evidir..üstelik adam bunu size aşkım...diye güzelce söylemiş..adamı kaprisinizle gereksizce üzmüşsünüz..sizin doğumgününüzde sizi dışarı çıkarmazsa kimbilir neler yapacaksınız eşinize

Uff hiç böyle düşünemedim ki ben

Bazen benim esimde benim icin boyle organizasyonlar yapardi, ben sevmem esimin arkadas cevresini pek, e benimde buralarda kendi cevrem yok sayilir, onlarida cagirirdi. Oyle kalabalik mekanlarda basimi agritir direk zaten pert olurum 1 saat gecmeden. Adami bogasim gelirdi benim mutlu olmam gereken zamanda kafasina gore kararlar aliyor hala ogrenemedi huyumu diye. Bilmem anlatabildim mi? Siz de birde kapris yapmissiniz. Cok.itici bir davranis. Unutsaniz dogumgununu bu kadar itici olmazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…