Merhaba dogum günü sorunumuz ?

Pembe panjurlu ev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
17
-12
1
31
Merhaba burayı hep uzaktan okurdum şimdi sorumu sormak için üye oldum.
Siz değerli hemcinslerimden yorum almak istiyorum. Biz 2 yıllık evli çiftiz eşimin doğum günü bugündü ben kendim rezervasyon yaptırdım bi restoranda ve akşamdan hediyesini de vermistim. Kendisi haftada 1 gün izinli . O gunde aşkım evde yiyebileceğimiz birseyse evde yiyelim gitmeyelim çok uzak dedi çok uzakta değildi bende tabi tripten tribe girdim günümü mahvettin falan. Hala daha laf sokuyorum ara ara hevesimi kırdın falan dedim haklısın özür dilerim falan dedi ama bende çok büyük bi öfke bıraktı nedense bu durum . Sizce abarttigim kadar mı hanımlar.

Uf ne bilim ya planlar yapmıştım olmayınca huysuzlandim neden böyle davrandığımi da anlamıyorum sanırım beraber disarda romantik romantik yemek yemek istemiştim.

Uf ne bilim ya planlar yapmıştım olmayınca huysuzlandim neden böyle davrandığımi da anlamıyorum sanırım beraber disarda romantik romantik yemek yemek istemiştim.
Onu başka zaman yaparsınız yine, eşinizin doğumgününe kendi özel gününüz gibi davranmışsınız biraz. Belli ki evde romantik bir yemek hazırlasanız çok daha memnun olurmuş. Böyle ısmarlama gibi belli başlı görevleri takip eder gibi kutlanan özel günlerin hiçbir anlamı kalmıyor bence

Anladım çok teşekkür ederim bende işin içinden çıkamadığım için fikir almak istedim bazen çok sabit fikirli birisi oluyorum

Sizin gününüz değil, adamın günü farkındasınız değil mi? Günü mahveden siz olmuşsunuz. Bir de özür dilemiş yazık.

Gün senin günün değil ki sen adamın gününü mahvetmişsin

Sizin gününüz değil, adamın günü farkındasınız değil mi? Günü mahveden siz olmuşsunuz. Bir de özür dilemiş yazık.
Evet ama bende yemeği onun için organize etmiştim artı sevdiğimiz bi yerdi kendisi gelmek istemedi ama sonuçta onu düşünüp yaptığım birseydi buda

Anladım çok teşekkür ederim bende işin içinden çıkamadığım için fikir almak istedim bazen çok sabit fikirli birisi oluyorum
Rica ederim, bazen olayın çok içinde olunca doğru bakamıyoruz. Muhtemelen sizin de böyle bir güne ihtiyacınız vardı doğumgünü de iyi bir fırsat olacaktı. İptal olunca da hayal kırıklığı yaşamışsınız. Neyi neden hissettiğini tepkiyi vermeden anlamaya çalışmak böyle anlarda çok kurtarıcı oluyor. Eşinizin gönlünü alıp sonra da sizin ihtiyacınız olan o buluşmayı ayrıca organize edebilirsiniz bence.

Hatalısınız ama nereden dönersiniz kârdır, adamı daha fazla bıktırmadan kendinize çeki düzen verin çünkü artık flört etmiyorsunuz.

Tesekkur ederim anlayışlı güzel yorumunuz için

Biraz abartmışsınız. Sonuçta eşinizin doğum günü ve onu mutlu etmek için bir organizasyon yapıp üzerine üzmüşsünüz bu mumşimdi kutlama ‍♀ hala daha laf sokuyorum diyorsunuz neyin öfkesi bu kadar? Acaba bir uzmandan destek mi alsanız çok normal değil bu kadar öfkelenmeniz

Ne alakası var paylasimla aklima dahi gelmedi yilda 1 anca fotograf atarim oyle birisi degilim sadece beraber güzel bi aksam geçiririz diye düşünmüştüm

Ne alakası var paylasimla aklima dahi gelmedi yilda 1 anca fotograf atarim oyle birisi degilim sadece beraber güzel bi aksam geçiririz diye düşünmüştüm
Ne bileyim böyle bir şey için laf söyleyip durmanın altında anlamsız bir sebep olabilir diye düşündüm. Derdiniz gerçekten beraber güzel bir akşam geçirmekse evde de yapabilirdiniz bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…