Merhaba, terleme sorunu benim de daha öncesinde ellerimde ve ayaklarımda yasasigim bir sorundu. Denemediğim hiç bir şey kalmadı. Size geçici çözüm olarak tereson veya lapitak kremi tavsiye edebilirim ama yüze ne kadar uygun olur, bilemiyorum. Bunun kalıcı ve tek çözümü sempati bezlerinin kontrol altına alınması. Dolayısıyla ameliyat.. ben ameliyat oldum ve ellerimdeki terleme %99 oranında durdu. Ayaklarımdaki de %40 seviyelerinde geçti. Çünkü ayaklar için sırtın arka kısmından bir takım operasyonlar gerekiyormuş. Ben bu şekilde kurtuldum. Ben özelde ameliyat oldum ama sanırım devlette de oluyormus bu ameliyat. Ama şunu da söylemek isterim hastalarin yüzde 80 inde rahatsız olduğu terleme vücudunun başka bölgesine gecebiliyor. Benim sırtım terliyor şu an. Ama bu terleme yüzünden göğüs arasına, sırta, ellere, ayaklara hatta popona geçebilir. Bunları da bilmenizde fayda var. Şunu söylemek isterim ama ellerimin terlemesinden kurtuldugum için çok mutluyum, her şeye değerdi. Sosyal olarak beni çok sıkıntıya sokuyordu acikcasi. Senin için de yüz terlemesinin ne kadar zor bir şey olabileceğini tahmin ediyorum. Umarım her şey gönlünce olur.