O kadar güzel, o kadar kaliteli anlatmışsınız ki hayran kaldım resmen
kesinlikle katılıyorum harfi harfine söylediklerinize.. Her şeyden önce yapılan hataların tolere edilebilir olup olmadığı değerlendirilmeli. Buluştular da beni çağırmadılar diye silmem, ama bana doğrudan bir yanlışları varsa, kendilerini benden ya da herkesten değerli görüyorlarsa, kendilerini dünyanın merkezinde görüyorlarsa acımam. Ben rahatsızlandığımda aaa sen beni aramadın, sormadın diye silmem, ben de kimsenin hayatının merkezinde değilim haberi bile olmayabilir.. Geçenlerde samimi sayılacak ya da öyle sandığım bir arkadaşım ameliyat olacaktı, sürekli haberdar oluyordum kendisinden. Ama ameliyat olduğunda ailemin yanında farklı bir şehirdeyim, ailemle çok ciddi kavgalar yaşamışım, üstüne hamile olduğumu öğrenmişim ruh halim alt üst.. Bu bana diyor ki durumda paylaştım, gördün ama geçmiş olsun demedin. Diyorum ki böyle sorunlar yaşadım, ben durumu gördüğümde ağlıyordum, ama diyor ki görmüşsün yazsaydın.. Bu insan bana durumumu anlatmama rağmen "ben senden daha değerliyim" mesajı veriyor. İşte böyle insanlara, bana ben olduğum için değer vermeyen, saygı duymayan insanlara artık saygım da tahammülüm de yok.. Böylelerini hayatımda tutmayı kendi ruh sağlığıma tehdit olarak görüyorum.. Ve yol veriyorum...