• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba ben vitiligo hastayım bı bakın

zeynep_ist21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
213
0
46
Bursa
merhaba kızlar ben vitiligo hastasıyım kalıcı makyajla kapatan varmı aranızda 14 yasından berı boleyım 24 yasındayım tatııldeyken gezmeye cıkınca herkes bana bakıor rahatsız oluyorum artık elımde heryerımde var o yuzden kapalı gıyınmeye yuzumede cok makyaj yapıorum o yuzden yapmamak ıcın kalıcı makyaj zararlı mı degılmı bılmıorum cevaplarınızı beklıorum kızlar :18::50:

merhaba kızlar ben vitiligo hastasıyım kalıcı makyajla kapatan varmı aranızda 14 yasından berı boleyım 24 yasındayım tatııldeyken gezmeye cıkınca herkes bana bakıor rahatsız oluyorum artık elımde heryerımde var o yuzden kapalı gıyınmeye yuzumede cok makyaj yapıorum o yuzden yapmamak ıcın kalıcı makyaj zararlı mı degılmı bılmıorum cevaplarınızı beklıorum kızlar :18::50:

Cnm yüz için gerçekten geçiren kremler var ama araştır biraz, yüz daha kolay iyileşen bölge en azından yüzündekiler geçince okalar ağır makyaj ile yüzünü yormazsın. Hala ne yazkki tedavisi kesin olarak bulunamadı:( insanlarında bu şekilde bakışları ne yazkki vitiligo olan insanlarda daha strese yol açıyor ve bu stres ne yazkki tetikliyor.aslında bence bu hastalık değil sadece pigmentlerin durması , onun için kendini hasta hissetme

Cnm yüz için gerçekten geçiren kremler var ama araştır biraz, yüz daha kolay iyileşen bölge en azından yüzündekiler geçince okalar ağır makyaj ile yüzünü yormazsın. Hala ne yazkki tedavisi kesin olarak bulunamadı:( insanlarında bu şekilde bakışları ne yazkki vitiligo olan insanlarda daha strese yol açıyor ve bu stres ne yazkki tetikliyor.aslında bence bu hastalık değil sadece pigmentlerin durması , onun için kendini hasta hissetme

hasta olarak gormuyom sankı yokmus gıbı davranıyom hıc ılgılenmıom dert etmıorum yakın zaman da kapancam hıcbıryerım gorunmesın bolede ınsanlar bakmamıs olur benı bole ısteyen kısı gelır ıster bole kabul ederse gelır :D

merhaba arkadaşlar, hasta olmayanlar için kafaya takmayın demek kolay ama hasta olanlar için o kadarda kolay olmuyor, bende 7-8 senedir vitiligo hastasıyım, kullanmadıgım birşey kalmadı sanırım. Sonunda tıbbi kamuflaj yaptırmaya karar verdim, 2. seansım bitti 3-7 seans arasında çokda farkedilmeyen bir hale gelecegi söylendi. Olumlu bir tablo çıkarsa resimleri mutlaka göndericem, bilğinizee....

Cnm yüz için gerçekten geçiren kremler var ama araştır biraz, yüz daha kolay iyileşen bölge en azından yüzündekiler geçince okalar ağır makyaj ile yüzünü yormazsın. Hala ne yazkki tedavisi kesin olarak bulunamadı:KK43: insanlarında bu şekilde bakışları ne yazkki vitiligo olan insanlarda daha strese yol açıyor ve bu stres ne yazkki tetikliyor.aslında bence bu hastalık değil sadece pigmentlerin durması , onun için kendini hasta hissetme
Merhaba 4 Yıldır vitiligo hastasıyım ve doktorunu buldum olabildiğince çok insana ulaşıp bunun bi çaresi olduğunu söylemeye çalışıyorum atalarda bir doktor yaşar Ekren adında Bendeki beyazlıklar noktalar haline geldi 45 günde kesinlikle tavsiye ediyorum umarım sizede şifa olur

Back