- 7 Kasım 2023
- 76
- 50
- 3
- 32
Adetin geçti miİste benim testin bundan daha belirgin çıktı en son yaptığım ve kanama az az geliyordu kanamadan sonra kahverengi leke geldi
HayırHımm hamile kalmak için ne gerekiyorsa yaptık diyorsun yani
Yapmışlar gerçekten ahh ahhhHımm hamile kalmak için ne gerekiyorsa yaptık diyorsun yani
Benim adetten bi gün önce kanama geldi pembe ren gün gün az az 5 gün sürdüAdetin geçti mi
Nasıl hayır prezervatif kullanmadığınızı ve hergün ilişkiye girdiğini yazmışsın ne bekliyordunki
O zaman sen gebeysen şuan net 4 - 5 haftalık bebek bir an önce kan ver ve öğren benceBenim adetten bi gün önce kanama geldi pembe ren gün gün az az 5 gün sürdü
Evet 1 ay oldu tam suanO zaman sen gebeysen şuan net 4 - 5 haftalık bebek bir an önce kan ver ve öğren bence
Belirtileri de var bel ağrısı iştahım aşırı açıldı canım bisey görünce onu istiyor kasılmalarım göğüs hassasiyetim kendim hasaslastımO zaman sen gebeysen şuan net 4 - 5 haftalık bebek bir an önce kan ver ve öğren bence
Ama ne bileyim başıma gelmez sanıodumNasıl hayır prezervatif kullanmadığınızı ve hergün ilişkiye girdiğini yazmışsın ne bekliyordunki
Hamilelik belirtisi bunlar ne diyeyim geçmiş olsunBelirtileri de var bel ağrısı iştahım aşırı açıldı canım bisey görünce onu istiyor kasılmalarım göğüs hassasiyetim kendim
Peki hamilelikte neye dikkat etmem gerek en azından doktora gideceğe kadar dikkat edeyimHamilelik belirtisi bunlar ne diyeyim geçmiş olsun
Mervenur benim forumuna girip yazdığım sorudaki fotolara bakar misin ya sen tecrübeli gibisin. Bir yardımcı ol banaSen hamile değilsindir çünkü cinsel ilişkide asıl hamile kalma zamanı adettensonraki 6. Gün ile 14. Gün arası gibi adete yakın gebelik çok düşüktür ayrıca ıslaklık varsa zaten adet olacaksındır
Ben hamileyim galiba okeylendimMervenur benim forumuna girip yazdığım sorudaki fotolara bakar misin ya sen tecrübeli gibisin. Bir yardımcı ol bana
Bebeğim burada ne söylesek boş. Hemen doktora gidip netlestiriyorsun olayı. İyi gecelerBen hamileyim galiba okeylendim
Merhaba ilişkiden kaç gün sonra yerleşme kanaması geliyorCanım hamilesin sen ben de şuan 5 haftalık gebeyim ve 3 bucuk haftalıkken erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıkmıştı. Kanamaya gelince yerleşme kanaması bendede oldu ama çok az lekelenme şeklinde peçeteye pembe leke geliyordu öyle ped kullanacak kadar değil kesinlikle
Benim regl günümden 1 gün önce geldiMerhaba ilişkiden kaç gün sonra yerleşme kanaması geliyor
Benim kanamam oldu normal mi ki doktora da daha gitmedim ilk kahverengi sonra kaşıntı ile sonrasında pembeBebeğim burada ne söylesek boş. Hemen doktora gidip netlestiriyorsun olayı. İyi geceler
Ben şüpheli ilişkiden sonra 1 hafta oldu tarlusal kullanırken zevk suyundan şüphe duyup ella kullandım tarlusal kullanmaya devam ettim bitikten 1 gün sonra kanamam oldu 3 gündür hala devam ediyor regl kanaması mıdır bu durumda gebelik olur mu ?Benim regl günümden 1 gün önce geldi
Merhaba ilişkiden kaç gün sonra yerleşme kanaması geliyor
Benim kanamam oldu yine normal mi ilk kahverengi sonra akıntı ile sonra pembe ucuCanım hamilesin sen ben de şuan 5 haftalık gebeyim ve 3 bucuk haftalıkken erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıkmıştı. Kanamaya gelince yerleşme kanaması bendede oldu ama çok az lekelenme şeklinde peçeteye pembe leke geliyordu öyle ped kullanacak kadar değil kesinlikle
Kanamanın yoğunluğu nasıl az mı regl gibi miBen şüpheli ilişkiden sonra 1 hafta oldu tarlusal kullanırken zevk suyundan şüphe duyup ella kullandım tarlusal kullanmaya devam ettim bitikten 1 gün sonra kanamam oldu 3 gündür hala devam ediyor regl kanaması mıdır bu durumda gebelik olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?