Gebeliğe Hazırlık Merhaba ben test yaptım ilk silik sonra pozitif çıktı regl den iki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa evet onunla gitmemen daha iyi ne olur ne olmaz aklıma gelmedi bir an. Bir ebeveynine soyle sen en iyisi canim böyle olmaz bu. Kendini yıpratıyorsun. Bir an önce doktora gidip netleştirmen lazim hamile olup olmadigini
Özele gideceğiz

Silik olmasıda hamile olduğunu gösteriyormuş zaten en son yaptığında daha belirgin çıkmış,içinde büyüyen bir canlı var sonuçta küçük olduğu zamanlarda silik oluyor zaten
Göğüs ucumda beyaz benekler var onlar hamilelikte oluo mu

Göğüs ucumda beyaz benekler var onlar hamilelikte oluo mu
Beneği falan boşver ama bu attığın teste göre sen kesin hamilesin, ilk hamileliğimi bende böyle silik çizgiyle hatta bu kadar bile net değildi ve kanda yaklaşık iki haftalık çıkmıştı

Beneği falan boşver ama bu attığın teste göre sen kesin hamilesin, ilk hamileliğimi bende böyle silik çizgiyle hatta bu kadar bile net değildi ve kanda yaklaşık iki haftalık çıkmıştı
Peki hamilelikte regl olma var mı

Peki senin ne kadar oldu ilişkiye gireli belirtilerin fln var mı
Biz ekimde prezevatifle girdik iliskiye ben iliskiden birkaç gün sonra ağır kanamalı regl oldum ve hamile olasılığını hic dusunmedim bile. Bu ay hiç iliskiye girmedik fakat benim regl gecikti bu kez. Geçen ay acaba üstüne görme miydi diye korktum ve test yaptım. Tek tek çizgi fakat resimde gölge gibi bir şey çıkmış ben de acaba çift çizgi mi diye korktum. Bu foruma girip yazdim. Çoğu kişi testin negatif olduğunu söylemiş. Sorduğun soruya gelirsek ben de hamilelik belirtilerinden çok regl belirtileri var şu anda. Sürekli islaklik var sanki regl olmusum gibi ama bakiyorum hiçbir şey yok. Genelde regl oncesi boyle olur benim vucudumda. Kisacasi benim hamile olma olasılığım milyonda bir ama yine de korktum işte. Benim hikayem böyle qjjdkx inşallah hamilelik yoktur ikimizde de

Canım hamilesin sen ben de şuan 5 haftalık gebeyim ve 3 bucuk haftalıkken erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıkmıştı. Kanamaya gelince yerleşme kanaması bendede oldu ama çok az lekelenme şeklinde peçeteye pembe leke geliyordu öyle ped kullanacak kadar değil kesinlikle

Eklentiler

• IMG_20231106_212241.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 38
Evet bence sende binde bir ama biz hani her gün ilişkiye giriyoruz ve bizde aşırı yüksek

Sen hamile değilsindir çünkü cinsel ilişkide asıl hamile kalma zamanı adettensonraki 6. Gün ile 14. Gün arası gibi adete yakın gebelik çok düşüktür ayrıca ıslaklık varsa zaten adet olacaksındır

Evet bence sende binde bir ama biz hani her gün ilişkiye giriyoruz ve bizde aşırı yüksek
Eğer bebek aldırmayı dusunmuyorsan bir an önce evlenin canim. Senin testlerin çift çizgi gibi çünkü. Bir an önce hastaneye git sonrasında düğün hazırlıkları. Allah kolaylık versin.

İste benim testin bundan daha belirgin çıktı en son yaptığım ve kanama az az geliyordu kanamadan sonra kahverengi leke geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…